Jump to content

yuka123

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je yuka123 objavio

    tcom ugovor

    Ne,nismo nista dobili ni mobitele ni obavijest o raskidu u roku od 14 dana,na ugovoru je ime moga oca i njegov potpis, a trebao je biti moj.

    Mogu vam poslati kopije ugovora ako vas zanima.

     

     

    ako nije naznačeno trajanje predplate ugovor možete odmah raskinuti.

    čije ime je upisano na ugovoru (potpis). dali ste dobili obavjest o mogučnosti raskida ugovora u roku 14 dana? pročitaj Zakon o zaštiti potrošača. dali ste dobili mobitele?

    tcom ugovor

    U tome i je stvar,JA nisam nista potpisao,nego moj otac.A dosadasnja preplata se vodila na moje ime,tj. racuni se vode na mene.

    JA uopce nisam bio tu kad se potpisivalo,bio sam na faksu.

     

    I imam ugovor,na ugovoru nisu nigdje oznacili 12 ili 24 mjeseca trajanja pretplate,pa me zanima posto je ugovor nekompletan,mogu li ga srusiti.

    Hvala

    tcom ugovor

    Postovani molim pomoc,

    Roditelji su sklopili ugovor s agentom Tcoma koji nam je dosao u kucu.Dakle agdnt je njima rekao da posto vec imaju paket TV+ADSL+TELEFON od 350kn u to spadaju i dva broja mobitela s besplatnom preplatom ako produze ugovor snjima da bi nam sljedeci mjesec dosao racun od Tcoma 360kn + 240kn za mobitele.Agent je bio u 10.2014 kod nas, na ugovoru pise da je sklopljen 11.7.2014(nekuzim zasto), nepise ime agenta na ugovoru niti na koje vrijeme je ugovor sklopljen (12 ili 24 mjeseca).Ja san zvao Tcom i bio u njihovom centru i pitao o cemu je rijec da bi dobio odgovo da je sve u redu i da moram placat, a ako zelim prije vremena prekinit ugovor moran platit 1200kn po MOBITELU penale prekida ugovora.Samo da bude jasno, kad su produzili ugovor nije kupljen u njih ni mobitel ni tablet ni ista drugo, i jos mi govore da je u njihovom zapisu moj ugovor od 11.2014 do 11.2016. Sad mi vise nista nije jasno.Molin savjet mogu li ikako pobit njim ugovor. Hvala

    Zalbe?

    jesu i to dva,ja mislim.otac mi je i promjenio 3 odvjetnika,sad je sa 3,ali sve uzalud.ovo vec traje 15 godina.

    zanima me dali se moze to poslati na vrhovni sud ili?

    jer nemogu shvatiti da neko moze dobiti presudu u korist 5 puta i da se prihvaca zalba,pa zar nije to vise ocito,tko je dobio.

    Zalbe?

    postovani,

    zanima me u HR koliko puta se tuzenik ima pravo zaliti na donesenu presudu.

    Naime moj otac protiv svog brata je dobio 5 puta u svoju korist presudu nasljedstva dijela obiteljske kuce,ali se tuzenik svaki put zalio i zalba mu je uvazena.

    pa me zanima dali postoji neko ogranicenje u broju zalbi na isti slucaj.

    hvala

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija