Jump to content

Andjeo0306

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Andjeo0306 objavio

    Glina

    Inace bi to i radili dok je bio u remetincu. I njegova maama je zvala referenticu i ova joj je rekla kao da oni prisluskuju razgovore i da ako skuze da smo pricali da ce samo biti gore sto se tice posjeta i svega.

    A mislis da je moguce da je tako brzo poslala ako je on to u pon napisao tek taj zahtjev?

    Glina

    E hvala ti puno na odgovoru i puno si mi pomoglaa :) !!!! Znaci on je u pon poslat to i znaci da je referentica to juce dobila buduci da je rekla da sam na promatranju. I reci mi po tebi..za kolko dana bi ja trebala nazvati policijsku postaju da vidim jel im sto stiglo? I za kolko bi mu mogli odobrit bar moj telefon da se cujemo?

    I jos jednom hvala puno si mi pomoglaaaa :)))

     

    Ma ne referentica nego on da me uopce nesmije cuti :(

    Glina

    U Glini ti uopće nije važno da li živite zajedno, da li ste zaručeni, koliko ste zajedno... To ti je skroz drugi sustav od onoga u Remetincu, na žalost... Ako niste u braku ili u izvanbračnoj zajednici (za to vam treba papir sa suda) ili ako nemate dijete onda ne možeš biti u obiteljskom kartonu nego ćeš se evidentirati kao "treća osoba", odnosno kao prijatelj. Ja sam svoju provjeru čekala točno mjesec dana (moram naglasiti da sam referenticu zvala doslovno svaki drugi dan i plakala joj...jer mi nisu dali da ga vidim iako sam u Remku dolazila najnormalnije). Znam cure koje su čekale tri mjeseca. znači nema pravila. Po mom iskustvu što si dosadnija to će ti provjera biti brže gotova :) kao djevojka nećeš moći ostvariti pravo na bračne posjete iliti posjete bez nadzora..bez obzira koliko dugo mu bila kazna. To je razlog zašto smo dečko i ja dokazivali postojanje izvanbračne zajednice na sudu. Bez tog papira ti nedaju da budeš sama s njim. AKo imaš koje pitanje samo pucaj.. već sam doktorirala tu Glinu :)

     

    Ej hvala na odgovoru :).

    Ma napravili bi mi tu potvrdu o izvanbracnoj zajednici al problem je sto imam 17 god :/

    Inace s referenticom prica njegova mama i kaze da uopce nesmije preko telefona cuti moj glas i da sve ostaje na pismima. Bas zajeb... Jel znas mozda za kolko bi mu mogli bar pozive odobrit prema meni? I sta ovako po tvom misljenju je najbolje napravit? Ja vec ludim. Ravnih mj dana ga nisam vidla a dok je bio u remet je bar mogao znatiii ufaaaa :((

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija