Jump to content

colibo

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je colibo objavio

  1. Eto, samo da znate dijete nakon unošenja u facu kako već spomenuh, dobilo šamar i sad se normalno veseli i poštuje me... Igramo se, zezamo se, ali kad kažem da je zadaća tu onda se istina i Bog ide uz negodovanje to raditi... Međutim, najbolja stvar je u tome što sam i ja zasukao rukave, pa pomogao djetetu oko silne zadaćetine, koja je PRAVO zlostavljanje djece... a da ne kažem vuća torbetina u školu od 10 kila... kao da djeca idu na Mjesec svi redom izgledaju... (Uvedite laptope već jedanput!!!)

     

    I tako, sve u svemu... Ispada da je taj rijetki jedinstveni, odlučan šamar sa moje strane i sa jasnom namjerom da se nemreš na mene postavljat na glup način URODIO PLODOM!!!!

     

    Tako da molim lijepo uvođenje nadopune sadašnjeg zakona, gdje ukoliko popuste svi mehanizmi ispravljanja djetetova ponašanja da roditelj ima pravo u granicama normalnog obuzdati dijete primjenom fizičkog kažnjavanja i to sa jačinom primjene iste koja NE OSTAVLJA trajne fizičke, emocionalne ili mentalne posljedice....

     

    Na ovaj način bi djeca počela ponovno poštivati roditelje, a opet roditelji ne bi i dalje mogli koristiti fizičko kažnjavanje u stilu: E gle dijete, ajmo ga zveknut jer mi je eto baš danas ko' i svaki dan pun k... života. :)

     

    U potpunosti se slažem da se djeci trebaju postaviti određene granice, pa i ako je za to potreban jedan po turu (jer nisu sva djeca ista) - ali napominjem samo u izuzetno rijetkim prilikama. Tako da smatram da je potrebno razgraničiti fizičko nasilje (kao mera zlostavljanja) od kažnjavanja (pa i fizičkog), koja ne ostavlja posljedice.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija