Jump to content

varga400

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je varga400 objavio

  1. Za nositelje prava na susjednim katastarskim česticama koji nisu potpisali izvješće o utvrđivanju međa i drugih granica te o novim razgraničenjima, elaboratu se prilaže dokaz da su bili pozvani na predočavanje elaborata.

     

    Hvala na odgovoru, sad znam sta treba. Mozete li mi reci, jeli to nekakav specijalni dokument koji se salje, gdje i odakle ga poslati, jer mora biti dokaz o poslanom pozivu (trag da se to napravilo), kako rijesiti taj dokaz da se taj poziv poslao?

     

    Pozdrav

    Varga

  2. Pozdrav svima!

    Kako sam nov u ovim stvarima, a slabo gdje mogu naci odgovor, vjerovatno ovjde ima netko ko mi moze dati malo jasniji odgovor. Radi se o parceli gdje se radi arhitektskog projekta mora napraviti prvo geodetski projekat i raskolcenje medja. Za raskolcenje medja moraju biti prisutni susjedi i dati suglasnost. e, sad ima naravno jedan problem, jedan od susjeda cija je parcela do mene je negjde u Australiji, vrlo star covjek u starackom domu. Dobio sam danas broj, pokusat cu nazvat, ali to je kucni broj a ne od doma, tako da se bojim da je to sljepa ulica. I sta sad u takvim slucajevima kad se do vlasnika parcele nemoze doci iz bilo kakvog razloga? Ima li kakva pravna stavka ili nesto slicno i sta se tu moze uraditi. Nemoze biti da sad sve pada u vodu radi neprisustva jednog covjeka jer se nemoze doci do njega?

     

    Unaprijed zahvaljujem na svakom odgovoru

    Srdacan pozdrav

    Varga

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija