Jump to content

Fritz

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Fritz objavio

  1. Poštovani pravnici i oni koji će to postati,

    evo danas sam dobio rješenje o obustavi postupka protiv mene. Naravno, žena je rekla da od danas više ne vjeruje u prvni sustav RH,(kao da ga ima) bez obzira na sve zahvaljujem na vašim pravnim savjetima i rupama u zakonu. Pouku sam izvukao i žalim one koji su prošli isto kao ja a nisu naučili lekciju!

    Hvala još jednom(Okanu pogotovo) i pozdrav!

  2. Rješenje je došlo od suca u Sinju, na koje sam danas napisao prigovor gdije kažem da želim da me se sasluša kako bi u cjelosti mogao iznjeti svoju obranu. To šaljem u Sinj. Po meni najbolja solucija je da me oni zovu u Sinj, ja tada pišem novi prigovor da želim da mi se proces vodi u Zg., tada bi oni to trebali prebace u ZG. Tu uzmem nekakvih mjesec,dva. Pa prvi poziv odgodim službenim putovanjem, drugi bolest... i evo prođe još koji mjesec, i evo ti 2 godine od 07.01.2006.TO JE BIT !

    Što mislite o tome, tj. imam li praktično tu kakve šanse ? Ako ne, nisam ni prvi ni zadnji koji je izgubio u nadmudrivanju s rogatim.

    Na kraju lekciju sam naučio, nisam glup da bi trebao ponoviti istu grešku. Stvar je samo principa da mi za to baš netreba lekcija od 3000,oo Kn i 3 mj.vozačke.

     

    Pozdrav.

    Š

  3. Pozdrav svima,

    gledam po forumu ali nema ništa slično pa vas molim riješenje ili prijedlog.

    1/2006 policajac me zaustavlja u sinju, no pošto sam znao da ču napuhati barem 1 nisam stao u nadi da oni neće zamnom. Moš mislit ZG registracija. Nakon 500 m ja stajem a oni na mena s pištoljem, ja pitam "KAJ" vadite pištolje i oni totalno polude. Ja napušem 0,86 oni se groze, no ni ja nisam bez dlake na jeziku. Jučer mi dođe sa suda 1000 kn za nezaustavljanje i 2000 za alkohol + 100 kn sudski. A taman se ponadao da će zastara. Fale samo 3,5 mj za 2 godine od prekršaja.

    Pitanje glase:

    1) Ukoliko pišem prigovor ima li mogućnosti da ode u zastaru.

    2)Ne biježim od plaćanja kazne, no postoji li mogućnost da mi ikako ostane vozačka.

    3)Ako se predmet seli na područje Zg. mogu li zvati policajca na suočenje ( ja najradije ne bi)

     

    Bog plati i unaprijed hvala!

     

    Fritz :-x:-x

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija