Jump to content

Martina984

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Martina984 objavio

  1. Evo da se javim! Prošla sam! :-) Na posebnom dijelu sam imala opisati Privatnu praksu., kolegica je imala Zdravstvene ustanove na primarnoj razini zdravstvene zaštite.

    Na usmenom smo išle zajedno odgovarati (nas 4 - jer nas je samo toliko bilo iz zdravstvenog dijela). Prvo je ispitivačica pregledala pismeni i onako usput nešto popričale. Zatim nam je svakoj postavila po 2-3 pitanja. Pitanja na usmenom: 1. Načela zdravstvenog osiguranja; 2. Prava iz obveznog zdravstvenog osiguranja; 3. Pravo na zdravstvenu zaštitu; 4.Pravo na novčane naknade; 5.Prihodi obveznog zdravstvenog osiguranja; 6. Rashodi; 7. Ustanove na sekundarnoj razini zdravstvene djelatnosti; 8. Ustanove na tercijarnoj razini zdravstvene djelatnosti.

  2. Učila sam tj. učim po pitanjima, ali su mi ona opširna pa ponešto i izbacim. Nisam naučila definicije, probat ću objasniti svojim riječima. Kod mene je pravi kaos, zup/zus i poseban dio nisam još ni pročitala. Ostalo jesam, ali ne mogu reći da znam.

    Što se tiče posebnog djela, jedna kolegica je išla nedavno i rekla je da je u pismenom imala djelatnosti tercijarne zz., a usmeni su je pitali što je radila.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija