Jump to content

moleg

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    1

Objave koje je moleg objavio

  1. Ne mogu naći ništa u vezi žalbe i kako ju napisati za problem koji ja imam. Da li netko zna kako napisati tu žalbu, bar poslati primjer ili nešto? Inače, mislim da sam bio pokriven za dopunskim osiguranjem te godine, ali kao što sam već rekao, ja taj račun nisam niti dobio niti mi je med. sestra rekla da sam nešto dužan, pisma nikakva doma nisu dolazila od KBC-a, znači ja bi sad trebao otići do KBC, njima to platiti i dostaviti potvrdu odvjetničkom društvu?

     

    Nightmare106 - ako imaš dopunsko osiguranje i ako je pretraga pokrivena dopunskim osiguranjem, tada nećeš trebati ništa plaćati. Samo idi sa svim papirima na KBC. Dobro bi bilo i da dođeš s potvrdom od HZZO-a da si imao dopunsko osiguranje u periodu za kada te se tereti.

    Nikakvi potvrdu odvjetničkom uredu nije potrebno dostavljati. Ako postoji potreba naplate, tada se potvrda o uplati donosi u KBC u isti ured (soba 12).

     

    Ukratko

    _ NE ZOVITE NA TELEFONE KBC ILI ODVJETNIČKI URED PAR I GRADAC nitko vam se neće javiti

    - NE PLAĆAJTE RAČUNE KOJE STE DOBILI OD ODVJETNIČKOG UREDA

    - IDITE NA KBC i donesite potvrdu iz HZZO-a o dopunskom ako ste ga imali u vrijeme kada je trošak napravljen. Tamo će vam sve riješiti.

  2. Isti problem - opomena za usluge iz 2011. Nikada ispostavljen račun, niti opomena za neplaćanje.

     

    Najbolje je da napravite slijedeće:

     

    Uputite se sa dopisom od odvjetničkog ureda u KBC Rebro - Kišpatićeva 12 (zgrada u kojoj se nalazi garaža). Idete na 3. kat, soba 12. i tamo će vam izdati račun samo na liječničke troškove bez odvjetničkih taksi koji ćete platiti i dostaviti im potvrdu.

     

    Gnjavaža, ali najjednostavniji način da se riješite mogućih problema s odvjetničkim društvom.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija