Jump to content

ahven

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je ahven objavio

  1. (bolje je na bonove)

    Za Tele2 postupak prijenosa - na prodajnom mjestu ispunite zahtjev...

    "Ako si pretplatnik koji je kod matičnog operatera vezan ugovorom kojem još nije isteklo obvezno trajanje, možeš u dogovoru s matičnim operaterom isplatiti ostatak ugovorne obveze."

    - taj dio isplate se spominje u čl. 18 i 19 Općih uvjeta T-mobile, a za sam zahtjev za raskid nisam našao posebne formulare, možda je najbolje nazvati njihovu službu, kao i u vezi plaćanja ostvarenih popusta i plaćanja ostatka na rate, i obračuna...

     

     

    Mislim da nemate osnove da izbjegnete plaćanje budućih rata i iskorištenih popusta. Ugovor se nije mijenjao na vašu štetu; obavijest o pravu na jednostrani raskid ste dobili s mobitelom i potpisali primitak pošiljke. Mislim da to što nemaju potpis ne znači puno, uslugu ste pristali koristiti i ona je funkcionirala.

     

    Ako vam žele nametnuti dodatne obaveze, nemojte automatski pristati... lako je moguće da će pokušati ili stopirati prijenos ili naplatiti što im ne pripada.

     

    Puno hvala na pomoći!!

  2. Treba provjeriti na više mjesta. Ne znam trebate li otključati mobitel, te da li želite prenijeti broj u drugu mrežu.

     

    Ako samo želite raskinuti ugovor a zadržati mobitel, napišete zahtjev i navedete da li želite (to je vaše pravo) nastaviti plaćati telefon na rate.

     

     

    (Postoji i jednostrani raskid prema Zakonu o zaštiti potrošača, za taj treba navesti da se to pravo koristi.)

     

    Htjeo bi promijeniti operatera i plaćati i dalje uređaj na rate.

  3. Pozdrav,

     

    Imam i ja jedno pitanje vezano uz ovu temu.

    Negdje u prvom kvartalu ove god. produžio sam ugovor sa T-Mobileom i uzeo mobitel. Sve sam to odradio preko njihovog webshopa. Kad mi je telefon isporučen nisam potpisao novi ugovor, jer je djelatnik pošte zaboravio otvoriti kutiju i dati mi da potpišem. Da li to može biti osnova za raskid ugovora?

    Hvala i lp.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija