Jump to content

do

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je do objavio

  1. Bolovanje sam otvorio 13.01.2011.-06.03.2011.(jedna dijagnoza), od 06.03.2011. i 11.03.2011.(petak) bolovanje na dijete i zatim NASTAVNO od 14.03. i dalje. Zanima me dali sam imao pravo na jednokratnu pomoć za bolovanje 90 dana u travnju ili tek u lipnju trebam zatražiti. Tko mi izdaje potvrdu za poslodavca, liječnik opće prakse ili HZZO.

     

    Hvala

  2. Važno mi je zbog toga, jer sam na bolovanju zbog sukoba s poslodavcem, a isti mi nije poslao IP obrazac čime sam ja ostao bez povrata poreza u iznosu od cca 1.800,00 kuna. Pa me zanima da li mogu to navesti kao jednu od primjedbi u prijavi protiv istog.

     

    Hvala

  3. Ravnatelj mi je uručio upozorenje na OBVEZE IZ RADNOG ODNOSA, gdje me upozorava da sam počinio dvije povrede radnih obveza (treća je otkaz). U upozorenju navodi da je prva povreda bila odbijanje davanja podataka, a druga da nisam izvršio jedan zadatak prema njegovom nalogu. Nijedna od tih dviju stvari nije bila uručena u pismenom obliku i provedena kroz urudžbeni, to su bili usmeni nalozi (on navodi u upozorenju krive datume). Da li usmeni nalog ima težinu pismenog, ako ne da li trebam od njega tražiti da povuče upozprenje.

     

    Hvala

  4. U svibnju 2010. postala je pravomoćna presuda u trajanju od 15 mjeseci zatvora. Trebao sam u zatvor u studenom 2010., ali sam dobio odgodu do travnja 2011. Sad me zanima, nakon koliko vremena nastupa zastara izvršenja kazne. U međuvremenu čekam odgovor na molbu za izvnredno ublažavanje kazne zbog novonastalih okolnosti; rođenje dvoje djece, brak, rad s ovisnicima i dr. Hvala

  5. Moje pitanje je kako ja koji sam bio u autu s osobom koja je kod sebe imala 15X0,1g po njihovoj vagi, HEROINA dobim presudu 15 mjeseci bezuvjetno po starom zakonu, a osoba kod koje je nađeno 12g HEROINA i 20g KOKE po novom zakonu dobije uvjetnu kaznu.

    Meni je uz to natovarena nabava 110g HEROINA, ali bez ikakvih dokaza o tome. Molim Vas pomozite, VRHOVNI SUD još nije zasjedao.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija