Jump to content

kris1311

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je kris1311 objavio

  1. neznam po kojoj si ti osnovi zamislila da raskineš ugovor i da otplaćuješ uređaj na rate...kad samoinicijativno bez nekog razloga (krivnje operatera) poželiš raskinuti ugovor ,onda ti operater naplati taj raskid ugovora odjednom (možda kad bi bili susretljivi pa ti daju na rate).....neka ti operater izračuna naknadu pomoću dvije metode izračuna i ti biraš jednu :)...jedino se možeš žaliti ako taj njihov račun ne bude zakonit.....

     

    nisam nista "zamislila da raskinem ugovor i otplacujem uredja na rate", nego sam se nadovezala na postove iznad u kojima pise kako je to " zakonsko pravo", a ocito nije.

  2. imam pretplatu kod tele2. tarifa 50kn i rata za uredjaj 45kn. trazila sam ih informacije o prijevremenom raskidu ugovora i da zelim nastaviti placati uredjaj na rate. ovo je njihov odgovor: Ta opcija bila je moguća samo u izvanrednom slučaju 2014. godine kada su se zakonski mijenjali opći uvjeti poslovanja, no nikada više. Ukoliko si na HAKOM-ovim stranicama pročitala drugačije, molimo te da se njima i obratiš.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija