Jump to content

petar21000

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je petar21000 objavio

  1. Predlažem zahtjev podnijeti pri najbližoj Policijskoj upravi u Hrvatskoj sa svim raspoloživim dokumentima (originali na uvid, fotokopije se prilažu). Ukoliko želite popis dokumenata koji su Vam potrebni , te u kojem obliku isti Vam mogu dostaviti u inbox, a ponuditi i posredovanje u Vašem slučaju da se "posao" olakša... :)

    Lijep pozdrav.

     

    Molim Vas da mi ako nije prevelik problem, spisak dokumenata posaljete, kako ste mi ljubazno i ponudili. Kada prikupim neophodna dokumenta, javicu se radi daljih uputa.

    Jos jednom moram podeliti veliko iznenadjenje i zadovoljstvo brzinom i ljubaznoscu osoblja foruma!

    Sve preporuke i svako dobro u daljem radu!

  2. petar21000 imate šansu , a svakako i pravo da postavite zahtjev za primitak u državljanstvo HR s obzirom na činjenicu da ste po nacionalnosti Hrvat, kao i Vaš otac, te djed o čemu raspolažete sa potrebnim javnim ispravama kojima su se oni služili/e u pravnom prometu.

     

    Hvala na brzom odgovoru!

    Srdacan pozdrav!

  3. Pozdrav svima!

    Takodje me interesuje imam li osnova za trazenje hrvatskog drzavljanstva.

    Rodjen sam u Novom Sadu 1987. Moj otac je rodjen u Bosanskoj Gradiski 1959.

    Pre desetak i vise godina su on i moja mladja sestra aplicirali za HR drzavljanstvo i oboje ga dobili, posto se moj deda oduvek izjasnjavao kao hrvat (pise u maticnoj) a moj otac takodje (pise mu u vojnoj ili radnoj knjizici). Svi smo krsteni kao deca u Katolickoj porti. Interesuje me, da li i ja imam pravo da zatrazim drzavljanstvo?

    Unapred hvala!

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija