Jump to content

BlackJack33

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je BlackJack33 objavio

  1. Što se tiće peradi, vidite online ili u kom.redarstvu ima li Općina Odluku o držanju domačih životinja, Odluku o komunalnom redu ili u odredbama prostornog plana uvjete i način držanja domačih životinja. Ako ima bilo što na tu tematiku a kosi se s odredbama, možete podnijeti prijavu komunalnom redaru.

     

    Provjerit ću i to je početak...

    Hvala na savjetu

  2. Pozdrav, evo tražim savjet/ pomoć.

    Situacija je sljedeća, živim u manjem mjestu (selu) više manje dobrom za život sa dosta mladih obitelji, međutim susjed do mene nekakvih četiri do pet metara svake godine drži perad u ljetnim mjesecima i unatoč nebrojenim molbama on tu perad pod kojekakvim isprikama ne želi maknuti na drugo mjesto. Situacija im nije dobra, troje male djece ukupno devetoro ljudi u kući međutim djeca su zapuštena (djeca su zapostavljena) majka i baka se samo izderavaju na njih i ne rade ništa, dvorište u neredu i još miris tih kokoši.

    Trudim se biti razuman i već dvadeset godina trpim nered, viku i tu perad ali imam dijete i želim kvalitetniji život svojoj obitelji.

    Razmišljam o privatnoj tužbi, čak i prijavi socijalnoj službi ili komunalnoj inspekciji da se to konačno očisti i dovede u red. Molim vas savjet od kud i kako početi, molim samo bez onoga mi smo na selu jer to ne drži vodu.

    Hvala puno unaprijed...

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija