Jump to content

malimate-2

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. haha
    malimate-2 je dobio reakciju od Damir3105 u vojna pričuva   
    Toliku količinu aljkavostI i neažuriranih personalnih podataka, te ne kordiniranost među Ministarstvima (obrane ,branitelja i HZMO) dovodi cijeli susutav Obrane u pitanje. Možda zvuči pomalo apokaliptično , na žalost to je pravo stanje stvari koje treba nazvati pravim imenom.
    Jutros sam se odazvao Pozivu za priopćenje RR uz potrebnu dokumentaciju (Rješenje o mirovini 100% opća nesposobnost i Rješenje o invalidnost) dočekalo me je dvojica službenika koji nisu tražili na uvid ni osobnu iskaznicu za utvrđivanje identiteta. Rekao sam da mi zdravstveno stanje ne dozvoljava sudjelovanje u Pričuvnom sastavu i u suprotnost je sa Zakonom. Situacija koju sam zatekao na mjestu predviđenom za priopćavanje RR sličila je više nekoj Audiciji za glumce u amaterskom kazalištu , da scena nije bila otužna sa "istrošenim starim ratnicima" koji imaju raznih na oko vidljivih zdravstvenih i inih problema, kao i zavidnu količinu kilograma viška bila bi smiješna.
    Na izlasku sam postavio sebi pitanje na glas "zar smo se mi doista borili za ovakvo stanje u društvu i Državi ".Političarima smo prepustili svo vođenje i upravljanje državom i našim životima ,do čega su nas doveli moglo bi se figurativno reći: " drugovi došli smo do ivice ponora, potrebno je napraviti odlučan korak naprijed".
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija