Jump to content

Adrijana321

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Adrijana321 objavio

  1. Polagala u subotu DSI. Prošla sve, ali treba učiti i učiti. Barem je tak bilo kod mene.

    EU- stariji gospodin, bilo nas je tri unutra, rekel je nek si postavimo pitanje i nek odgovorimo na njega. Dečko pored mene je pokrenul pitanje, zatim ga zaustavil i rekel meni nek nastavim, zaustavil mene i onda je drugi dečko dovršil i to je to.

    Službenički i lokalna- ozbiljnija gospođa, pitala osnove, ali traži da se zna i kompletno odgovoriti na to. Po dva se ide unutra.

    Uredsko i upravni- gospođa u 30-ima, po tri išli nutra, kak je tko odgovoril tak je išel van. Puno pitanja postavi, ali sve kroz razgovor. Voli kad joj se objasni svojim riječima da zna da razumijemo. Simpatična i jako prijazna gospođa.

    Ustav i Sustav- Pita osnove za SSS, ali i objasniti od riječi do riječi te osnove, znači nema svojim riječima. Barem je tak bilo kad je mene pitala. Isto se ide po tri unutra.

    Sve vam ovisi o komisiji kakvu dobite i kakva vam pitanja "potrefe".

    Ja sam još i zakasnila na ispit, tak da je sve dobro prošlo. Samo bez nervoze i stresa, jer kad to riješite shvatite da vam je bilo bespotrebno se živcirat.

    Sve super organizirano, ak se pogurnete odgovarati prije će te bit gotovi. Ja sam zadnja odgovarala Ustav i Sustav s jednom curom, tak da smo bile gotove u 13:45.

    Učite unaprijed da ne ponorevate kak ja zadnji tjedan :panika::D

    Eto, puno sreće svima! :mase1:

  2. Evo ja bila u subotu na ispitu, polagala posebni dio ispita komunalno gospodarstvo.

    4 pitanja iz Zakona o komunalnom gospodarstvu, odgovoriti na ta pitanja i objasniti malo šire. Na usmenom smo raspravljali o pismenom dijelu ispita i još par sitnih pitanja postavi i to je to. Ništa strašno. Na pismenom smijete imati apsolutno sve, tak da tu nema nikakvih problema. Sretno svima! :namiguje:

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija