Jump to content

Ivan 115

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Ivan 115 objavio

  1. citam po forumu svako ima neki problem po vama ne moze se skinut zabrana nikad zar nema neko ko se bavi time da skida da se plati usluge

     

    Mozda preko advokata ali to kosta.

    Ja imam zabranu za ulazak u EU koju sam dobio u Nemackoj zbog prekoracenja boravka.Ta zabrana je dve godine.

    Bio u Nemackoj ambasadi u Beogradu i veoma sture informacine,platio formular koji sam treba da saljem za Nemacku u Bundestag na adresu sa kopijom pasosa.U ambasadi katastrofa jedva da govore a uzimaju za taj formular 20e sa pecatom.Slanje direktno a kao odgovor za mesec dana medjutim pojedini cekaju odgovor nekoliko meseci i jos nista.

    Zvao sam direktno osobu u Bundestagu koja je zaduzena za to a neka ****** se javila veoma rasisticki i nezeli da prica na Engleskom niti da mi da nekog sa kim bi pricao na Engleski,Ako neodgovaraju na telefon mogu zamisliti kako odgovaraju na pisma.Meni je zabrana po datumu istekla a treba mi potvrda.Ukoliko nedobijem potvrdu u naredna dva meseca uci cu ilegalno u Sengen sa svim potvrdama koje imam oko slanja posiljke.

  2. Imam-imao sam zabranu ulaska u Nemacku-Eu u trajnosti od dve godine.Zabrana po datumu i protokolu mi je trebala isteci 4.11 2016...i nadam se da je istekla vec.Molim vas recite mi da li mi je potreban kakav dokument ili potvrda o isteku zabrane za Eu pre ponovnog ulaska u EU da bi mogao nesemtano putovati?A ako mi je potrebna potvrda gde mogu aplicirati da bi to dobio?Hvala najlepse :)

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija