Jump to content

bis_anu

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je bis_anu objavio

  1. Ovaj dio oko oglašavanja mi nije skroz jasan: ako recimo imam 6 ležaja maksimalno u tom jednom apartmanu po kategorizaciji (odnosno recimo 3+3 u svakom zasebnom) da li mogu oglašavati svaki apartman zasebno sa maksimalno 3 ležaja? Isto i za cijenu, ako fizički, na zidu apartmana, imam da je recimo noćenje u periodu 20.07-.15.08 80€ da li mogu na nekom servisu (npr. booking_com) oglašavati 2 apartmana sa cijenom od 40€?

     

    I zadnje pitanje,

     

    Što je sa unosom gostiju u evisitor, svi idu na taj jedan apartman, odnosno, kod izdavanja računa (ako imam tu obvezu kao obiteljski iznajmljivač?) mogu svakom apartmanu napisati njegov račun i zaseban redni broj ili neku oznaku jedinstvenosti?

     

    hvala i isprike na gnjavaži :)

  2. Poštovani forumaši,

     

    jedno pitanje. Da li uporabna dozvola može ograničiti broj apartmanskih modula, odnosno da li jedna stambena jedinica po uporabnoj dozvoli može imati više apartmanskih modula, a ako ne da li postoji neko alternativno rješenje, npr, kategorizirati tu jednu stambenu jedinicu kao jedan apartman, pa onda tu stambenu jedinicu/apartman (koji je već zapravo na terenu od dva zasebna apartmana) iznajmljivati posebno? obratio sam se Uredu državne uprave ali oni ne mogu dati konačan odgovor...

     

    hvala ljudi

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija