Jump to content

aycarmela

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je aycarmela objavio

  1. S obzirom da niste preuzeli pošiljku ne možete biti sigurni o čemu se radi! Dali je uopće pošiljatelj EOS? Ovrhovoditelj prema ovršnom zakonu ima pravo birati hoće li vas ovršiti preko fine ili OVRHOM NA PLAĆI tako da pošalje OVRŠNU ISPRAVU vašem poslodavcu! Pretpostavljam da je to u pitanju i šteta da niste preuzeli pošiljku jer bi tad sve bilo jasnije! Morate znati da je EOS preuzeo vaš dug jer je on ili u zastari ili teško naplativ! EOS pokušava koristiti neznanje i strah poslodavaca pa im obično pokušava uvaliti nezakonite ili dokumente u zastari! Naravno da većina poslodavaca ne zna o čemu se radi i u strahu počnu plaćati! Da vam sad ne objašnjavam na što da obratite pažnju poslati ću vam u privatne poruke da sami provjerite!:misli:

     

    Puno Vam hvala!

  2. Greška! Bolje je preuzeti pošiljku jer tada bar znate što vam se sprema i možete djelovati! Sad svakodnevno pratite oglasnu ploču vašeg Općinskog suda (preko interneta) i kad se dokument pojavi (možda odmah, a možda i za nekoliko mjeseci) imate osam dana za prigovor po uputi o pravnom lijeku ili će (pretpostavljam prijedlog za ovrhu) postati pravomoćan! Ne preuzimanje preporučenih pošiljaka ne sprečava ovrhu, već je ubrzava! Nemojte im plaćati nikakav dio duga, već pročitajte prethodne savjete u ovoj temi! Kakva ovrha je došla na firmu? Da li je to vaša firma i kakav dokument je došao? IZJAVA o zapljeni plaće ili PRAVOMOĆNO rješenje o ovrsi? Možda ste propustili izjaviti prigovor i sve je postalo pravomoćno!:zbunj:

     

    Hvala Vam na brzom odgovoru!

    Da, ja sam vlasnica firme, ali firma nije nikome duzna. Omotnica je bila adresirana na firmu, nije pisalo moje ime i vidjela sam samo da pise ovrha. Pa ne mogu valjda ovrsiti firmu ako sam ja duzna!? Inace, ovo je prvo sto sam dobila od Matrixa u pisanom obliku. Do sada smo se čuli samo telefonski.

  3. Pozdrav svima,

    imam i ja problem s Matrixom. Bila sam duzna Dinersu prije devet godina. Nisam dobivala nikakve opomene od njih i sada me prije par mjeseci telefonski kontaktirao Matrix da sam im duzna 13.000 kn bez kamata (ne zele reci kolike su kamate) i kazu da ce se zadovoljiti ako im uplacujem 100 kn mjesecno!? Pa taj dug ne bi isplatila za sto godina. Uglavnom, nisam im vise odgovarala na pozive, i sad prije par tjedana je dosla ovrha na firmu (a duzna sam ja kao fizicka osoba, a ne firma). Nisam htjela preuzeti postu i sad ne znam sto me ceka, ocajna sam.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija