Jump to content

wellwho

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je wellwho objavio

  1. Prije 7 minuta, Ruby_Danderfluff je napisao:

    Načelno sud uvažava olakotne okolnosti i kazna bude nešto manja nego što to izrekne policija, međutim, može ostati i ista. Nisam susrela situaciju da je bila veća. Veća bude kada se žalite na presudu suda, a žali se i MUP, pa Visoki prekršajni sud preinači na težu kaznu. Međutim, ako se na presudu žalite samo Vi, a ne i MUP, ne može se kazna preinačiti na težu.

    Hvala Vam! 

  2. prije 6 sati , sivko je napisao:

    Šalješ onoj postaji koja je i napisala prekršajni nalog,2 primjerka uz povratnicu ili nosiš osobno.

    Napišeš i da smanje kaznu i da ukinu mjeru.

    Ako platiš nastupa po izvrsnosti presude ali pošto to šteka moraš stalno provjeravati status vozačke na mupovoj stranici.

    Hvala, da li je moguće ako pišem prigovor da dobijem još veču kaznu, jer na nekom portalu sam pročito da je moguće? Sama izvršenost se smatra plaćanjem, znaći dok ne platim još ovih par dana mogu se vozit? Iskreno nisam kažnjavan mislim barem 5 godina. Hvala

  3. , Zoki123 je napisao:

    Pozdrav,

    2.10. sam zaustavljen i napuhao sam 0.77 promila.
    Dobio sam 3000 kuna kaznu i mjesec dana zabranu upravljanja.
    Na zabranu upravljanja sam pisao prigovor, na visinu kazne se nisam žalio.

    Danas (21.10.) dobio sam poštom presudu od prekršajnog suda, ukinuta je zabrana upravljanja, ostaje mi platiti sudske troškove i kaznu.
    U presudi je navedeno da je donesena 8.10.

    Zanima me od kojeg datuma vrijedi rok od 8 dana za plaćanje 2/3 kazne, od 21.10. kada sam primio presudu, ili od 8.10. kada je presuda donesena?

    Lijep pozdrav 

    Pozdrav, da li ti je bilo 0.77 sa tolerancijom i da li ti je to prva kazna sa alkoholom? Hvala.

  4. prije 2 sati , wellwho je napisao:

    Pozdrav, zaustavila me policija i na alkotestu sam imo 0.67, sa tolerancijom 0.57, kazna 3000kn i mj. dana zabrana upravljanja. Imao sam sličan prekšaj 2013. godine (prošlo je više od 7 godina) i oduzeta mi je bila vozačka 3 mj. Trenutno nisam zaposlen, a auto koristim za odlaske na intervjue i kad treba prevest nekog starijeg. 
    Zanima me da li ima smisla radit prigovor na mjeru? Ukoliko da kome ga šaljem, ako sam u Zg u Heinzlovu? Te da li ga treba slat povratnicom? Hvala.

    Također me zanima ukoliko platim kaznu bez prigovora od kad počinje zabrana? Hvala

  5. Pozdrav, zaustavila me policija i na alkotestu sam imo 0.67, sa tolerancijom 0.57, kazna 3000kn i mj. dana zabrana upravljanja. Imao sam sličan prekšaj 2013. godine (prošlo je više od 7 godina) i oduzeta mi je bila vozačka 3 mj. Trenutno nisam zaposlen, a auto koristim za odlaske na intervjue i kad treba prevest nekog starijeg. 
    Zanima me da li ima smisla radit prigovor na mjeru? Ukoliko da kome ga šaljem, ako sam u Zg u Heinzlovu? Te da li ga treba slat povratnicom? Hvala.

  6. Imam pitanje, nije vezano za pitanje forumašice. No činilo mi se ko prikladna tema. Radim preko mjere stručno osopobljavanje. Posladavac mi je dao svoj ugovor o radu, te HZZ svoj i navodno oba vrijede? (znači dva različita ugovora onstručnom osoposobljavanju) Tj. zašto poslodava ima i svoj? Također ako mi netko može polsati u PM broj ili email nekog odvjetnika za savjet za radno pravo. Hvala unaprijed. Isprike ukoliko sam promašio temu.

  7. Piše ti na njemu da te mogu privest ako se ne odazoveš.Inače ne moraš odgovarat na pitanja.

     

    Već je bilo riječi o tome i bolje se odazvati, da se ne zakomplicira, a kako kaže sivko, dođeš i ne odgovaraš na pitanja ako ti se ne sviđaju.

     

     

    Hvala vam na odgovorima!

  8. Trebali su ti napisati u kojem svojstvu i zašto, a zašto nisu, pitat ćeš kad dođeš tamo...

     

    Da li se ja onda moram uopće odazvat na takvo nešto? Jer stvarno ne znam, što bi moglo uopće bit ... netko negdje spomeno moje ime, jedino mi to pada na pamet ... ugl. svašta...

  9. Pozdrav svima,

     

    oprostite što dižem temu iz pepela, ali ova je valjda najbliža tema mojem slučaju. Pozvan sam na obavijesni razgovor iz vedra neba u kojem ne piše praktički ništa niti koja je zakonska osnova, niti naziv kaznenog djela, prekršaja, događaja, kao niti moja uloga u tom razgovoru, samo da je sužba org. krim; te broj tel. na kojeg za sada nisam uspio nikoga dobit. Vrlo mi je to čudno da mi policija dolazi na vrata sa ovako nečim, čak možda reko bih "maltretiranje" i mene i ukučana, pogotovo što mi nije ni na kraj pamati što žele od mene!? Takvo što me asocira na istočno Njemački STASI. Da li je netko imo sličnu situaciju, iskustva? Ima li tko kakav savjet? (ukoliko treba neka mod slobodno prebaci moj post u prikladniju temu, hvala)

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija