Jump to content

Violeta88

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Violeta88 objavio

  1. Molim vas odgovor

     

    Imam u firmi ugovor na odredeno ( radim od 23.03.2015.... ) vrijeme .

     

    Od 3.03. Sam na komplikacijama u trudnoci . . . Sa danom 20.03.2017 mi je poslodavac otkazao ugovor o radu i poslo mi papire na kucnu adresu dali je on mogao to napravit ?

     

    Drugo sto me zanima je to da ja nisam u potpunosti iskoristila godisnji odmor za 2016 . Bila sam samo 2 tjedna na godisnjem ( od 1.08.2016-15.8.2016)

    Dali ja imam pravo na neku naknadu za neiskoristeni godisnji vec kad su mi otkazali ugovor . Moze li samo pomoc ako imam pravo na te novce od godisnjeg kako da napisem taj zahtjev . .

     

    Hvala lp

  2. Postovanje molim informaciju

     

    Radim kod poslodavca gdje sam prijavljena na ugovor na određeno vrijeme ....(ugovor je od 23.03.2015 - do nepoznatog datuma )

     

    ginekolog mi je otvorio komplikacije u trudnoci sa danasnjim danom 3.03.2017.god

    Dobila sam potvrdu o privremenoj nesposobnosti za rad i to sam predala poslodavcu , doznake cu dobit krajem mjeseca koje dajem samo poslodavcu ili moram nosit i na HZZO ?

     

    nadalje moje pitanje glasi sto ako on napravi istek ugovara sto vjerojatno i hoce koja ce bit moja mjesecna primanja ?

     

    Dali cu dobivat cijelu placu dosadasnju ili samo neki postotak ...

     

    Molim pojasnjenje i puno Vam hvala na utrosenom vremenu

  3. Da imaju moj prazan ugovor potpisan .. naime kad sam ja pitala do kad mi je ugovor oni su rekli da ga drze otvorenim dok je sve uredu sa obje strane i ja zadovoljna da nema problema sta se tice rokova isteka ugovora .

     

    I naravno da nisam dobila primjer ugovora ispunjenog ... eto iskreno po jednoj strani je i nemar s moje strane sta se tice toga .

     

    Sta se tice godisnjeg ovako ja sam u toj firmi od 23.03.2015 ... za 2015god sam imala dva slobodna dana , za 2016 sam imala godisnji od 01.08 do 15.08 stime da nam je i nedjelje uracuno u godisnji i to je sve .

     

    Moze samo pojasnjenje ovog sto ste naveli ZAHTJEV ZA ZAŠTITU PRAVA ... dali to pisem naknadno nakon isteka ugovora kad mi da ( ili ako mi ga neda ) ili kad sam ja jos pod ugovorom i kome to predam ... dali to ima neki obrazac po kojij šemi se piše ... eto molim vise inf. Oko toga

     

    Ja planiram ic na cuvanje trudnoce od 2.03.2017 god i s tim danom su moji poslodavci upoznati

     

    Hvala na odgovorima

  4. Postovanje ....

    Molila bih vas pomoc oko mog problema ....

    Radim kod poslodavca gdje se potpisuju prazni ugovori na odredeno o radu i to unazad 2 god vec ... trenutno ono sto mene muci je trudna sam 3 mj i trebala bi otvorit bolovanje tocnije komplikacije u trudnoci . O trudnoci je on obavjesten i navodno mi trazi zamjenu ... ali samo nabodno ... pitanja su

    1) dali on meni moze dat otkaz ugovora posto sam trudnica ?

    2) radni staz kod njega mi je vec 2god , godisnji odmor sam iskoristila samo u trajanju 2tj i on kaze da na ostalo nemam pravo ....

    3) i ako mi da otkaz nakon svega dali ja imam osnove za tuzbu tj prijavu protiv njega ako niceg drugog da mj bar isplati moj godisnji ...

     

    Hvala lp

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija