Jump to content

marti3

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je marti3 objavio

  1. Evo i mog iskustva od danas, VSS. Opci dio sam ucila iskljucivo prema pitanjima za SSS i potpomagala se slajdovima sa predavanja i to ne za sve ispite. Za mene sasvim dovoljno jer nijedno pitanje izvan toga nije bilo.ovo je sto se mogu sada sjetiti sto je meni i kolegama koji smo zajedno usli bilo, takoder svaki predmet po 5-6 pitanja osim EU tri pitanja, EU- odabrati sam jednu instituciju pricati o njoj(takoder i kolegice isto pitanje tri koje smo zajedno usle), specificnosti proracuna i valovi prosirenja(svaka od kolegica po dva).

    uredsko i ZUP/ZUS osnove po pitanjima za SSS i to Stambilj, knjiga pismohrane, pismeno, pisarnica, interna dostavna knjiga. Osobna dostava, ocevid, izjava stranke, opunomocenik, zalba, rokovi. Ustav: nadleznost vlade, najvise vrednote poretka,sudovi, tko predlaze promjene ustava. Sustav dr.u. upravni nadzor,inspekcijski nadzor, drzavni sluzbenici i namjestenici i dr. Lokalna:izvrsna i predstavnicka tijela,samoupravni djelokrug gradova i opcina,statut... nazalost drugo se ne mogu sjetiti.

    Pitanja su bila iskljucivo osnova nikako nisu zeljeli bacati vec su pomagali i cak davali odgovore. Neki nisu bas znali ali sto.nisu znali govorili su nesto drugo i uspjeli su proci.

     

     

     

    Pozdrav,da li ima negdje na internetu za skinut slajdove sa predavanja.

    Usput, koji si dio iz posebnog dijela polagala?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija