Jump to content

Mollyivi

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Mollyivi objavio

  1. Pođite na poreznu upravu, provjerite tko vam vodi predmet i vidite da li vam je nešto od toga pošlo u zastaru. Naime od 1.1.2017.g. je na snazi novi zakon gdje je apsolutna zastara nakon 6godina. Ovo vam govorim iz svježeg vlastitog iskustva.. nakon nove godine sam pošla da sredim dug i ustanovilo se da je poprilično toga pošlo u zastaru, također obrt zatvoren 2012.g. na ono što vam je ostalo neće vam htjeti otpisati kamate, tako da ćete kamate ako vam nije pošlo u zastaru morati platiti.

    Molim vas za pomoc...31.7.2006. sam zatvorila obrt, dobila sam ovrhu 2006. ili 2007. budući da neposjedujem nista i ne radim da li je moj dug otisao u zastaru radi se o dugu poreza u iznodu od 555 kuna i 38000 kuna duga za doprinose.

    Hvala unaprijed

     

    Ažurirano

     

    Molim vas za pomoc....obrt sam zatvorio 31.7.2006. ovrhu dobio 2006. Ili 2007. Nemam ništa i ne radim da li je moj dug otišao u zastaru...radi se o dugu poreza i doprinosa...sto da napravim ako je otislo u zastaru... Hvala unaprijed

  2. Mene su danas zvali iz B2 Kapitala vezano na moj upit o ovrsi PBZ Carda. Kažu da ta ovrha nije nikakav problem jer će PBZ Card njima dostaviti svaki ovršeni dio ali ako ja to smatram problemom oni će kontaktirati PBZ Card i dogovoriti skidanje ovrhe.

    PBZ Card-u sam uputila zahtjev za skidanje ovrhe i čekam odgovor. Ukoliko to ne učine pokrenuti ću sudski proces prema Vašim uputama.

    Zahvaljujem na svakoj napisanoj riječi.

    pozz molim vas da napisete da li ste uspjeli skinuti ovrhu od pbz jel i ja imam slican problem.hvals
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija