Jump to content

silvdg

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je silvdg objavio

  1. hvala puno na odgovoru i ja mislim da ako je predan zahtjev on tu nema sta gubit vrijeme kad ce ionako referent izaci van .    

    problem je sto smo htjeli krov napravit novi (stari je bio koma)     ali kad sam spomenula mu da po posebnom pravilniku o jednostavnim građevima i radovima iz 2014  (zgrade ispod 200m2 i manje od 3 stamb. jedinice) mogu izvoditi radove odrzavanja vanjskog omota zgrade (krov i fasada) inspektor se samo nasmijao i reko zaboravi.    meni je to sve tako nesredeno i neozbiljno.  i nije mi znao/htjeo rec dal to smijem ili nesmjem napravit do njegovog dolaska (jer je slikano bez krova;samo ploca). nisam uspila unatoc trazenja saslusanja doci ni do zapisnika kod komunalnih redara, a da ne spomenem da je redar bijezao autom od nas i nije htjeo uopce nista reci ma niti se predstaviti. uzas uzas. gdje mi to zivimo....

  2. postovani u postupku smo legalizacije nedovrsene zgrade vidljive na dofu.

    sve je predano u opcinu i usli smo u postupak,zgrada je u gabaritima i sve stima.

    medutim neko je prijavio gradiliste i slikao zgradu tako kako stoji (sve kao na papirima legalizacije nista nije izmjenjeno) te je slika prosljedena gradjevinskom inspektoru. dali on ima pravo sada obustaviti proces legalizacije? zgrada je u gabaritima i sve odgovara nacrtima arhitektonskog elaborata.

    molim odgovor sto hitnije jer nas nitko u komunalnom i u uredu inspektora nije htjeo obavjestit o daljnjem toku dogadanja koja ce sljediti. 

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija