Jump to content

Karlita777

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Karlita777 objavio

  1. Kredit glasi na moje ime,a bivši suprug je jamac. PodignulI smo ga 2010. g i kupili stan. Kredit otplaćujem do 2040. g.  Rastavili smo se prije 3 godine, za kredit bivši ne daje niti kunu, ali plaća alimentacija za djecu. Rata kredita je 3.000,00 kn. Toliko daje za djecu i znam da nema odakle davati više... Ovaj isti stan on je kupio prije braka i digao je kredit na svoje ime. Trebao se riješiti prijašnjeg jamca i kad smo se oženili, ponovno smo dignuli kredit na moje ime u drugoj Banci, ali on se vodi u knjigama kao vlasnik. Kako se mogu upisati kao vlasnik pola stana što mi zakonski pripada i mogu li besplatno zatražiti pravnu pomoć odvjetnika jer moja plaća nije dovoljna, uz dvoje djece koje imam s bivšim suprugom.  Hvala. 

     

  2. Jos me zanima ako  bivsi suprug i ja  ne zivimo vec tri godine zajedno, a razvedeni smo od 11 mjeseca prosle godine ,hoće li mi to stvarati probleme pri zahtjevu za alimentacijom? Imam dokument s jedne od parnice u kojoj pise da ne zivimo zajedno tri godine. Treba li mi jos neka izjava?

     

    Hvala

  3. Poštovani,

    Zanima me imam li pravo na dječji doplatak ako sam rastavljena s dvoje maloljetne djece, a  mjesečna primanja su netto  5.400,00 kn. Djeca dobivaju alimentaciju od 3000,00 kn pa me zanima gleda li se cijeli iznos alimentacije i imam li pravo na doplatak.

    Hvala

  4. Poštovani,

    Stan za koji ja plaćam kredit smo moj bivši suprug i ja kupili za vrijeme braka.Stan je u njegovom vlasništvu i prema dogovoru trebamo napravit ugovor o darovanju da pola stana daruje meni. Kako sama mislim pisati taj ugovor o darovanju, zanima me mogu li navesti da  1/2 stana bivsi suprug daruje meni. Što trebam raditi kad napravimo taj ugovor i dali trebam plaćati porez na darovani dio.

     

    Zahvaljujem na odgovoru.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija