Jump to content

Lipamala

Korisnik
  • Broj objava

    32
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Lipamala objavio

  1. , Marta01 je napisao:

    Nisam se uspila dogovorit sa bankom da mi naprave nekakav plan otplate nego su poslali to nekoj tvrtki cei zagreb.Sta sada da radim,dajte mi savjet.Nije jos dosa taj drugi kredit kod njih ali ne mogu platiti svoj dug nikako odjednom.Dali da pustim da ide u ovrhu pa misecno otplacujem ili sta.Luda sam jer me strah da mi neko.ne dodje doma

  2. Pa dogovorim se za datum i tako uplatim.Samo odmah recite da ste u mogucnosti dati taj i taj iznos i bok

     

    Zovu me iz cei zagreb i raspituju se kada cu uplatit kredit i otkad mi je dijete bolesno.Ispalila sam je samo tako.Ma sta bi ja sada trebala molim te.

  3. Doslo mi je postom najprije cijeli iznos i onda su me iza toga zvali iz Eosa.Kroz mjesec dana,tako nesto..Kada vas nazovu odmah se postavite i recite da cete uplacivati koliko mozete ako tako zelite da ne ode na ovrhu i da vam ne blokiraju racun.Mene su trazili dosta i ja nisam pristala a mozda da sam imala drugi pristup sigurna sam da bi pristali i na manje svote.Nitko mi nije dolazio kuci.

  4. , Marta01 je napisao:

    Da tako sam i ja kao Vi bila izbezumljena na pocetku. Sa jednim ovrsena drugo ceka. Smirila sam se kada su me ovrsili po svim tockama. Imala sam 8 ovrha 2014. Sada imam samo jednu. Nemojte biti  u grcu. Mada ja osobno ne bih nista uplacivala na blokirani za vrijeme trajanja porodiljnog. To su Vasa zasticena sredstva, niste jedini, a svi oni neka malo pricekaju.

    Marta,kredit ce mi biti zadnji koji ce se otplacivati.Dali ste se vi dogovarali sa ovima prije pa otplatili ili ste samo cekali da se skida i dali su vam kamate bile velike

  5. I mene zovu iz eosa,gnjave zbog uplata od 100-200 kuna a ne smanjuje se dug.I nije mi jasno da zbog duga banci od kredita oni zovu a banci uplacujem.Ne znam kako se postaviti jer sada nisam u mogucnosti placati kredit zbog bolesti u obitelji i porodiljnog od 2300 kn.Ako ode na ovrhu sta onda,a banka se ne zeli dogovoriti

  6. Ne znam stvarno sta da radim.Da mi je bar kakvo rijesenje.Strah me sta ce biti ako ode pod ovrhu.Nemaju sta uzeti a opet ne zelim da diraju sta od moje obitelji i slicno.Zelim samo da mene terete

     

    prije 9 sati , Marta01 je napisao:

    Sa necim ste vec ovrseni, a sa necim jos ne? Jel tako? Ako ste vec ovrseni zasto se bojite i da sa ovim kreditom budete ovrseni?

    Zato sta je ovo puno veci iznos.Iako ne znam ni sta me ceka sa onim manjim ovrhama

  7. prije 9 sati , Marta01 je napisao:

    Ok nije bas niti malo. A koja banka je vasa maticna?

    Erste je maticna

     

    prije 9 sati , Mister-X je napisao:

    kolika su ti sva dugovanja zajedno....i koliko ti maksimalno mjesečno možeš izdvajati za dugove

    A oko 150 000 kn sve skupa.Mogla bi izdvajati oko 1400-1500 kn

     

    prije 9 sati , Marta01 je napisao:

    Meni je moja maticna banka ponudila reprogram do 2o g da mi je rata sto manja, ali samo za zatvaranje njihovih dugova ne i ostalih vjerovnika. Nisam to prihvatila, zamolila sam ih da slobodno puste ovrhu. Ovrsili su mu i nakon 6 mj mi svojevoljno ponudili otpis 70% duga. Platila sam odmah 30% i u roku 5 dana su skinuli ovrhu.

    Koliko ste morali platiti odjednom?

  8. Muz je malo cudan glede novaca pa ne zna za otkaz kredita.Tako da bi pokusala sve rijesiti a da nitko ne zna nista.Znam da bi poludio da zna situaciju ali sad je gotovo.Moram se izvuci iz ove kase.Sta kada ode na ovrhu a ja nemam na sebi nista,dali onda dugo cekaju ili pokrecu odmah postupak nekakav

     

    prije 4 sati , Marta01 je napisao:

    Ja ne bi nista placala ako to nisu konkretni iznosi. Izgubit cete se u sitnim placanjima i doci do zakljucka da placate svaki mj nesto, a nista konkretno ne umanjujete.

    Uspjela sam jer sam napravila "kombinaciju" visine svojih primanja kroz period od 2 god.

    Kako ste napravili kombinaciju primanja?

     

    prije 22 sati , Marta01 je napisao:

    Moj osobni savjet Vam je da ne plaćate ništa u korist nikom, osobito sada kada primate porodiljni koji je u cijelosti zaštićen. Znači trenutno ste u fazi da ne možete ništa plaćati jer nemate osnovu za život i tako se postavite prema vjerovnicima.

    To je uobičajeno kod rizičnih kredita da na početku banke prebacuju potraživanja privremeno Agencijama, pa ukoliko Agencija ne uspostavi određeni dogovor s Vama, opet se vraća u banku, pa kasnije opet u istu ili drugu Agenciju za naplatu.

    Vjerovatno, obzirom na bolest djeteta, ćete imati i produženi porodiljni.

    Veće su Vam šanse za postizanje dogovora pa i otpisa većeg dijela potraživanja ukoliko se povućete i ništa nikome ne plaćate određeni period.

    Od 2014. od kada sam ovršena do danas, sam dug što po ovršenim i neovršenim predmetima sa ukupnog iznosa od cca 150.000,00 Kn umanjila na 70.00,00 Kn sa dogovorima, pregovorima i nagodbama. Kontinuirano sam u radnom odnosu.

     

    Marta kako ste uspjeli sve to napraviti,mozete li mi napisati kakva je vama situacija bila i kako ste se ponijeli.Stalno me zovu pa ne znam vise sta bi.Uplatila sam dosad 2900 kn agenciji a cini mi se iznos fuga da je isti

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija