Jump to content

Cvita23

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Cvita23 objavio

  1. Bili smo na sudu, imovinska rasprava na kojoj je bivši suprug izjavio da nije ni dana živio sa mnom ni u bračnoj niti vanbračnoj zajednici. 

    Da sam živila kod mame i povremeno dolazila u njegov stan. Na pitanje... a sin...odgovorio je da se slučajno dogodio. 

    Sad me zanima što će sud dosudit s obzirom na ove bestidne laži. Nije tražio svjedoke jer je spor oko imovine pri kraju. Čeka se presuda koja će biti prije kolektivnog godišnjeg odmora 14.08

  2. , Matrix je napisao:

    On može  darovati stan,međutim ukoliko vi ishodite odluku suda kojom se utvrđuje vaš dio u bračnoj stečevini,zabilježba spora će proizvesti učinak da će se odluka suda provesti u zemljišnoj knjizi protiv bilo koje osobe koja u momentu vašeg prijedloga za upis bude upisani vlasnik nekretnine.

     

    Kako mislite to "nisam pametna što da radim"...jel imate odvjetnika u tom postupku?

    Naravno da imam odvjetnika, ali imam i strah ?

  3. prije 1 sat , Matrix je napisao:

    Neče ići tako,obzirom da je nužna isprava temeljem koje se provodi upis,odnosno pravomoćna odluka suda ili isprava u smislu odredaba čl.36 st.4 i 5 Obiteljskog zakona

     

    Ako nema sporazuma,savjetujem što prije da pokrenete postupak pred sudom i zatražite od z.k.ureda da izvrši upis zabilježbe spora,ovo iz razloga što je izvjesno da vaš bivši suprug ima namjeru otuđiti nekretninu u korist djeteta,a to bi vam moglo dodatno zakomplicirati stvar.

    ZK ured je već zabilježio spor. Da, bivši suprug hoće da se prepiše sinu stan i da ga on uživa do kraja života.  U tom slučaju, kako sam shvatila ja ne bih imala nikako pravo na taj stan. 

    19.06 smo na sudu i nisam pametna što da radim. 

    Hvala vam najljepša na odgovoru. 

  4. Prije 38 minuta, Matrix je napisao:

    Jel tako upisano u zemljišnoj knjizi

    Ne još, uskoro smo na sudu jer je samo on upisan u ZK , stan je stečen u braku. Ima li mogućnosti da se samo dodam u ZK ( mislim da sud tako odredi... moja lična želja) 

    Želila bih skratit povlačenja po sudu i plaćanje odvjetnika. 

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija