Jump to content

Nixon7587

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Nixon7587 objavio

  1. Prije 58 minuta, G-man je napisao:

    Neovisno o priči, kazna bude definitivno veća budući ste specijalni recidivist (ponavljač istog djela), jedino što možda još sud razmisli o nekom liječenju, jel vas to muči?

    Do toga može i ne mora doći, zato bi možda najbolja obrana bila da je to bilo u svrhu izlaska, zabave i slično (ali da se radilo o isključivo vašem jointu i da ste ga jedino vi popušili, da još ne bude kazneno djelo na kraju), da ne ispadne da ste neki teški ovisnik, koji puši svaki dan.

    Ja mislim da do lijecenja nebi trebalo doci..murjaci mi rekli samo novcana kazna ali nisu mi nista rekli ili nisu vidjeli/znali da mi to drugi puta...a isli mi u susret i napisali u izvjesce da sam dragovoljno predao...mislim da bi bio izlazak dovoljan argument

  2. Prije 8 minuta, drot13 je napisao:

    Neće sud previše istraživati, jer im to nije posao, ali ono što kažeš mora biti životna priča jer izuzetno utječe na kaznu koju će ti izreći. Oni čuju svašta i malo je vjerojatno da ćeš im prodati priču koju još nisu čuli. Ukratko, nasekiraj sutkinju/suca i kazna će biti veća...

    Radiš ili studiraš? Što radiš/studiraš?

    Radim vise od 3 godine...toga se i bojim... neznam sta iznijeti... dal promjenim pricu od prvi puta ili jos najlakse mi se cini da ja priznam da sam si sam spusio ali opet sud ce misliti da mi je to za osobnu potrebu..?sta mislis ?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija