Jump to content

kbrumora

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je kbrumora objavio

  1. Stvarno se ne razumijem u ovo sve. Radio bih bilo što samo da mogu normalno živjeti. A za svoje dijete cu uredno plaćati trajnim nalogom samo da se ovo sredi kako nije mi važno, važno mi je da se završi jer ne mogu vise. Inače radim u Švedskoj i svaki mjesec moram doći tu da bih digao plaću jer radim za HR firmu. Zato jer mi se ne skida sa racuna a dok imate zaštićeni nemate karticu. Svedska mi je preko puta i to je sve trošak. Kažem Vam uništava me na rubu sam. Ako mi možete pomoći platio bih Vam samo dato riješim..

  2. U rješenju od suda stoji da se alimentacija placa do 25-og u mjesecu za tekući mjesec i ja sad za to imam ovrhu a nisam nista duzan. Pitao sam da lu joj mogu sa zaštićenog plaćati pa da se to makne rekli su mi na fini da ne već dok ona to povuče a ona to ne želi. Koja su moja prava tu? Kako da živim tako?

  3. Poštovanje,
    Molio bih Vas za pomoć jer više ne znam kome da se obratim. Bio sam u nevjencanoj vezi u kojoj nam se rodilo dijete za koje sam uredno placao alimentaciju 3 godine. Ostao sam bez posla ( na samo 4 mjeseca) i djetetova majka je stavila ovrhu na moj račun. Dug sam podmirio.Mjesecima joj ništa nisam dužan samo svaki mjesec sjeda njena ovrha a ona ne želi maknuti ovrhu. Oženio sam se I ne mogu živjeti normalno sa zaštićenim računom. Dode mi da se ubijem. Molim Vas što mogu napraviti kako da dođem do normalnog života? Sve što želim je da povuče ovrhu da stavim trajni nalog na račun kako bi dijete dobivalo alimentaciju no ona to odbija jer očito je da me zeli uništiti. Molim Vas pomozite mi.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija