Jump to content

Igo1977

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Igo1977 objavio

  1. prije 18 sati , mamaZD je napisao:

    Pozdrav svima. Zamolila bih za komentar. Poslije 3 mjeseca od predavanja zahtjeva za hrv. državljanstvo dobila sam poziv da upotpunim podatke: izvod iz matične knjige iz osnovne škole i zapisnik namjere sklapanja braka. U pozivu je bila rečenica: "Poštovana, u svezi Vašeg zahtjeva za stjecanje hrvatskog držvljanstva do MUP-a RH dobili smo obavijest da Vas upoznamo s činjenicom da je u tijeku postupka stjecanja hrvatskog državljanstva zaključeno da pozovemo kako biste upotpunili Vaš zahtjev za stjecanje hrvatskog državljanstva".
    Da li ovo može da se protumači optimistično ili je ovo više standardizirana rečenica??

    Također su tražili da li sudjelujem u radu hrvatskih udruga. Sudjelujem i poslala sam potvrdu uz zahtjev pa me sad ovo zabrinulo da je nisu zagubili. I poslala sam upit na pitanja@mup.hr. Nadam se uskoro odgovoru, ako je zagubljena da šaljem opet.

    To je optimistički, a tu dopunu šalju šablonski, nije važno dali su neka dokumenta predat ili ne. 

     

    Tako je,dopuna ,tj.poziv je tipski. 

  2. Poz. Za sve na forumu. Bio bih zahvalan ako neko može da mi pošalje što opširniji životopis koji bih mogao da iskoristi. Unapred hvala. 

    , bob25274 je napisao:

    Poštovani,

    Do izmjene zakonskih odredbi ove godine , a po pitanju apliciranja po osnovu iseljeništva iz RH neće doći.

    Pema trenutno vrijedećem Zakonu potomci iseljenika i sada  mogu za isto aplicirati a ukoliko ispunjavaju odrešene uvjete kao što su iseljenje prije 08.10.1991.godine, te da se iseljenje ne odnosi na bivše republike SFRJ uz ostale dokaze i činjenice  koje nalaže predmetni zakon, te propisi.

    Za dodatna pojašnjenja pregledajte Zakon o hrv.državljanstvu.

     

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija