Jump to content

cuki75

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je cuki75 objavio

  1. Pozdrav

    Molim vas za savjet. Prije nekog vremena ušao sam u raskrižje  kroz crveno. Ganjao sam zeleno da ga stignem, upalilo se žuto 10tak metara prije semafora i umjesto da zakočim, produžio sam dalje. Kriva procjena... :(

    Naravno, iza mene policajac na motoru. Piše podatke, kako to već ide. Molim ga da mi ne piše kaznu već da me samo upozori jer ako mi oduzmu vozačku u problemu sam. Radim u drugom gradu i svaki dan autom putujem na posao i s posla po sat vremena. Policajac mi kaže da će mi doma stići prekršajni nalog. I stigao je prije tri dana. 2.000 kn kazne i 3 mjeseca bez vozačke.

    Pročitao sam sve ranije navedene savjete i imam namjeru napisati žalbu, pokajati se za krivu procjenu i zamoliti da mi ne oduzimaju vozačku dozvolu s obzirom da putujem na posao i s posla autom (postoji povezanost autobusom ali to je dodatnih 3-4 sata vožnji, čekanja, itd.). E sada, primijetio sam da je u prekršajnom nalogu naveden krivi smjer vožnje nego se u stvarnosti desio. Strogo pravno gledajući, prekršaj koji mi navode u prekršajnom nalogu, nisam niti počinio.

    Ima li smisla to navoditi u žalbi? Ima li smisla vaditi se na propust u pisanju prekršajnog naloga kada propust ne mogu dokazati a u konačnici sam napravio prekršaj. I u biti samo želim da mi ne oduzmu vozačku. Naravno da me boli i 2.000 kn ali imam namjeru platiti odmah 2/3 i prežaliti ću nekako.

    Hvala unaprijed.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija