Jump to content

5ra97

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je 5ra97 objavio

  1. Procitala sam to odmah, to mi je potvrdilo da je priznanje najbolji put. 

    Unutar 3 godine je. Ako postoji mogucnost da mi je smanje makar na 3 mjeseca zalim se. 

    Jos samo jedna informacija, zalbu saljem postom ili idem u postaju? S obzirom na to da su mi policajci rekli da se vratim iduci dan kod njih sa žalbom. I postoji li opcija da se zalba uvazi i da uopce ne dobijem poziv na sud? 

  2. Molim pomoć,

    Sinoc me zaustavila policija i napuhala sam 1.20 tj 1.10. Dobila sam kaznu 3000kn i 6 mjeseci oduzimanje dozvole. Kada sam isla danas predignuti vozacku u postaju (oduzeli su je na 12sati) policajci su me uputili (nakon sto sam im ispricala da sam redovan student i radim 2 studentska posla na dvije razlicite strane grada kako bi mogla prezivit) da obavezni napisem prigovor i trazim smanjenje kazne. Sami su priznali da inace daju 3 mjeseca i da im je cudno sto sam dobila 6, cak su mislili da sam se zamjerila njihovom kolegi jer im je bilo neobjasnjivo. Jednom sam kaznjena jer sam napuhala 0.3 (mladi vozac) i odmah sam platila 350kn. 

    Planiram prihvatiti krivnju i objasniti svoju situaciju, zasto mi je 3000kn previse (tj 2000 kn kada platim dvije trecine) te da je 6 mjeseci bez dozvole puno jer me svakodnevne obveze (fakultet i 2 posla) vezu za vozilo.

    Molim vas za savjet, imam li se cemu nadati i sto je najbolje da prilozim(mozda kopiju prve stranice indeksa?, nekakav izvod iz banke?).

    Hvala unaprijed

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija