Jump to content

Mia_1983

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Mia_1983 objavio

  1. Hvala vam puno na trudu u odgovaranju.

    Vozilo je bilo rent-a-carovo. Kad smo dobili obavijest da je prekrsaj pocinjen, ja sam odmah osobno isla vidjeti snimku u pol.postaju. Dobila sam na uvid snimku na kojoj se vidjela reg.oznaka i vozilo. Reg.oznaka je bila kao na nasem autu, auto je na snimci bio skoda fabia bijela, normalan tip. Mi smo vozili crvenu karavan fabiju. Sa mnom su jos bili sluzbenica i policajac i nisu mogli objasniti kako se razlikuju auti u pitanju.

    Sve smo to napisali i u zalbi i prilozili sto smo mogli kao dokaz (fotografija auta). Na sudjenju, kad je suprug pozvan na ocitovanje, prilozena je samo snimka reg.oznake, ne i cijela slika vozila kako sam ga ja vidjela u pol.postaji.

    Iskreno govoreci, platila bih i kaznu samo da zavrsi ta trakavica, ali oduzimanje vozacke na 3.mj nam je stvarno velik problem.

  2. Pozdrav,

    Molila bih Vas pomoć. U lipnju 2018.dobili smo obavijest doma da je suprug napravio prekršaj vozeći se 120km/h na mjestu gdje je dozvoljeno 60km/h. Suprug to nije napravio pa sam išla na policiju vidjeti snimku navedenog prekrsaja. Na snimci se vidi registracija naseg auta, ali je to sasvim drugi model automobila. U svakom slucaju dosla je kazna na koju smo se žalili. Suprug je pozvan na sud. Na sudu je obrazložio sve i dobio kaznu od 1000kn. Iako nije ništa napravio, odlučili smo kaznu platiti i završiti s time. Sad nam dolazi nova presuda u kojoj piše da se MUP žalio na presudu i da je visoki prekršajni sud tu žalbu uvažio čime je kazna vraćena na 5000kn + 3mj oduzimanja vozačke. Uputa o pravnom lijeku ne postoji. Znate li, postoji li ikakav način na koji se možemo žaliti i kome? Hvala puno

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija