Jump to content

Azra Elvis

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Azra Elvis objavio

    zanimanje

    Dobar dan.Neznam da li sam odabrala dobar forum za ovu temu.Prije 4 dana mi je otac preminuo.On je bio hrvatski drzavljanin imao je vozacku dozvolu,putovnicu,osobnu iskaznicu.Pa me sad zanima sta treba za vozacku dozvolu da se ponisti i za ostalo.Da se odjavi skroz iz hrvatske.A inace zivio je u bosni

    Putovnica

    Pozdrav!Citala sam na internetu da gradjani koji posjeduju dvojno drzavljanstvo(odnosno koji zive u BiH)nemogu putovati sa hrvatskom osobnom.Pa me zanima sad da li neko zna da li je to istina.Jer trebam ici raditi u 6 mjesecu.Molim vas ako nesto zna da mi se javi.Hvala unaprijed.

  1. Pozdrav.Zanima me da li mogu se ja prijaviti na biro u hrvatskoj(radila sam sezonu 9 mjeseci )a zivim u bosni.A imam adresu u bosni.Zanima me sad da li ja moram imati tamo prijavu kakvu u hrvatskoj da se mogu prijaviti na biro.Molim vas odgovor.Hvala unaprijed 

  2. Pozdrav!Zna li ko sta treba kad hoces da te neko prijavi kod sebe za stalno sta njemu treba od dokumenata.Mislim da mu treba vlasnicki list al nisam sigurna i neznam sta jos pa ako neko zna neka mi se javi bila bih mu jako zahvalna.U pitanju je grad Rijeka.Unaprijed hvala!

  3. prije 7 sati , Borbena7 je napisao:

    Za prijavu u HZZ potrebni su Vam osim osobne iskaznice i potvrda o boravištu ukoliko se prijavljujete izvan mjesta prebivališta, te svjedodžba ili diploma (ovjerena ili original), kao i OIB.

    Hvala vam na odgovoru

  4. prije 2 sati , Borbena7 je napisao:

    Trebate imati potvrdu o boravištu, ukoliko se prijavljujete izvan mjesta prebivališta. 

    Hvala vam na odgovoru!Ja imam u hrvatskoj privremenu prijavu sad dok traje sezona.A kad sezona zavrsi nemam prijave .Pa me sad zanima kako to onda ide !

  5. Dobar dan!Imam dvojno drzavljanstvo.Bosansko i hrvatsko!Pa me sad zanima imam li ja pravo na biro.Sad radim na sezoni u hrvatskoj pa kad zavrsim da li mogu se prijaviti .Zanima me da li mi treba stalna prijava u hrvatskoj da bi se mogla prijaviti.Pa ako mi neko moze napisati sta o tome bila bih mu zahvalna!Unaprijed hvala.

  6. Dobar dan!Državljanka sam Republike Hrvatske a zaručnik mi je Bosanski državljanin.Pa nas sad zanima šta bi nam trebalo od papira da se vjenčamo u Hrvatskoj.Radimo sad na sezoni u Hrvatskoj.On je dobio  radnu dozvolu na 6 mjeseci.Isčekujemo uskoro vaš odgovor.Unaprijed hvala!

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija