Jump to content

hanikol

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je hanikol objavio

  1. lijep pozdrav

    zanima me u kojem vremenskom razdoblju se mora obaviti ostavinska rasprava i ako postoji oporuka a nismo nasljednici prvog nasljednog reda da li nas netko poziva jer je oporuka pohranjena na sudu.   

     

                                                                                      hvala

  2. poštovanje

    živim i radim hrvatskoj i porezni obveznik interesira me prilikom kupnje nekretnine u inozemstvu ( portugal)  koliko se plača porez u hrvatskoj ili se plača samo u zemlji u kojoj se nalazi nekretnina.

     

                                                                                   hvala

  3. otac ide u dom i treba nadoplaćivati dom za njega razliku u cjeni pošto nisam u mogučnosti platiti iči če zabilješka na njegovu nekretninu pa me zanima kakav je postupak mene kao nasljednika kod otplate tog duga i kolke su kamate na dug i kojem vremenskom razdoblju se mora to platit ako sam nasljednik i kao bi se mogla izbječi zabilješka da li bi trebao prije odlaska u dom prepisati meni svoju imovinu-

  4. suvlasnik sam kuće u kojoj živim  i roditelji su suvlasnici 1/2 kuće u kojoj ne žive i žele iči u dom za starije ali  mirovine im nisu dosta za podmirenje pa bi trebala nadoplatit razliku ali nisam u mogučnosti pošto sam nezaposlena i sada se žele naplatit njihovom imovinom. tj zabilješkom na nekretninu. da li sam čime zaštičena pošto koristim cjelu kuću i plačam režije za cijelu kuću. i kakav je postupak u slučaju njihove smrti tko če vratit njihove dugove  da li mogu ostati bez kuće ili imam neka prava što oni mogu napraviti da me zaštite.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija