Jump to content

tinoxy

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je tinoxy objavio

  1. Pozdrav svima

    Imam jdoo koji će sada od mene i mog brata iznajmiti zemljište s objektom.

    Jdoo Ce obnoviti postojeći objekt u zamjenu za plaćanje najma . Koristit Ce objekat za turističke svrhe , iznajmljivanje turistima. 

    Ima li pravne zapreke, dali je potreban voditelj poslovnice.

    pomoć

    trebam ići na sud da se odrede uvjeti viđanja dijeteta, dijete ima 5mj rođeno u izvanbraćnoj zajednici. Koliko je moguće ćesto ga viđati i brinuti se za njega tipa odlasci u doktora i sl. Što ako majka povremeno ostavlja dijete sojim roditeljima i odlazi na tjedan dana od kuće. Da li se i u tom slućaju viđanja mogu povećati i ko kada nema majke odlučuje o viđanju dijeteta

    savjet

    Vi želite reći da ja kao otac dijeteta imam ista prava kao majka ALI ja mogu viđati dijete nekoliko SATI tjedno uz prisustvo majke do njegove 4 ili 5 godine života. Zar ne postiji mogućnost da se dijete viđa svaki drugi dan odvede u šetnju itd.. nema smisla

    savjet

    Več godinu dana imam curicu sa ženom s kojom ne živim , nismo u lošim odnosima ali ona mi je počela braniti da vidim dijete. Ne ide mi se na sud ali me zanima koja bi bila moja prava prema djetetu i koliko često bi ga mogao viđati. :-?

  2. Moja bivša cura tvrdi da je dijete moje u što ja sumnjam jer je bilo čudnih situacija kad je dijete začeto, dijeta se rodilo ona je priznala na centru da je moje a ja hoću analizu DNK. Ona mi to ne želi dati a nije ju ni briga hoću li ja priznati dijete. Ja ga želim i tija bi se brinit za njega ali što da radim dajte mi neki savjet. Za sada namjeravam ići na sud ali neznam kako .

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija