Jump to content

mama2304

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je mama2304 objavio

  1. Pozz......ako može mala pomoć....

    Vlasnica sam stana na papiru 1/1 ( zajedno smo ulagali u taj stan,), imam supruga i naše zajedničko dijete.....Međutim moj suprug ima dijete iz prvog braka.

    Ako možete odgovoriti na par pitanja:

    1. Ako se mom suprugu ne daj Bože nešto dogodi...ima li dijete iz prvog braka pravo potražnje na taj stan ( koji glasi samo na mene )?

    2. Ukoliko ima.....kako riješiti da dijete iz prvog braka nema pravo potražnje na taj stan ? (s obzirom da smo samo suprug, dijete i ja ulagali u taj stan / 20-ak god dok smo bili podstanari)

    .....s tim da je djetetu iz prvog braka uplaćivana redovna alimentacija više od 20 god. i još se plaća ( a ono u stanju nije niti poruku poslati ni javiti se , ako suprug ne nazove).

    .., Suprug ima i jednu nekretninu na sebi i ne želi djetetu iz prvoga braka ništa ostaviti, jer kaže da nije zaslužilo, jer uopće ne želi komunicirati s nama, a s tim da suprug ispunjava sve obaveze prema djetetu...

    3. Kako dijete iz prvog braka riješiti da nema prava na nikakva potraživanja? ( znam da je to grubo, ipak je njegovo dijete, ali to dijete nikada nije nazvalo samoinicijativno, niti se zanimalo kako otac živi, i još dosta toga što baš i nije za priču......)

    Samo želimo zaštiti naše zajedničko dijete, jer ipak se odvajalo od njegovih usta da bi se slalo djetetu iz prvog braka i još uvijek to radimo.....

    LP

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija