Jump to content

Museko

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Museko objavio

  1. , theredbedroom je napisao:

    Meni su upisali djelatnost 74.20. Fotografske djelatnosti glede na to da sam tijekom diplomskog studija imala dva kolegija vezana uz Fotografiju. Nisam fotograf po struci, niti sam završila konkretan fakultet niti tečaj za fotografiju (fakultet je bio odsjek Multimedije), ali na temelju ta dva kolegija su mi upisali djelatnost.

    Ako kome pomaže ova informacija :).

    Pozdrav,

    Ima li netko informacija o ovakvoj situaciji. Da li se radi o diplomskom studiju grafičkog inženjerstva? Kakva je procedura za upis djelatnosti? Kome se obratiti za provjeru informacije?

    hvala za pomoć :)

  2. , robertino27 je napisao:

    c. foto i video (ne bi radio za službene dokumente, već slikao i snimao po zabavama, zanimljivosti, i za monografije)

     

    , kresimir57 je napisao:

    Djelatnost pod c) - svrstava se u vezane obrte i za nju je potrebna SSS od 3 godine i položen majstorski ispit ili SSS u trajanju od 4 godine i zvanje fotografski dizajner

    Pozdrav svima,

    Evo i ja ražmišljam o otvaranju fotografskog obrta pa me zanima kakva je situacija s majstorskim ispitom u slučaju s gimnazijskim srednjoškolskim obrazovanjem i završenim diplomskim sveučilišnim studijem grafičke tehnologije, tehničko-tehnološki smjer modul multimedija (mag. ing. techn. graph.). Prema planu i programu polaže se više predmeta vezanih uz fotografiju, da li to zadovoljava potrebe djelatnosti?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija