Jump to content

Kizo1

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Kizo1 objavio

  1. Dana 20. 11. 2013. u 13:40, sivko je napisao:

    Ništa im ne vraćaš pa će oni napisat prekršajni nalog na 2000 kn na koji ćeš se žalit i tražit smanjenje.Ono koliko sudac odredi umanji se za 1/3 i plati jer je tako napisano u prekršajnom zakonu.

    Ukoliko napišu optužni prijedlog sudac će te pozvat pa ćeš ono već riješeno reći njemu i tražit smanjenje i opet plaćanje kazne umanjene za 1/3.

     

     

     

    Članak 152.

     

    (3) Novčana kazna smatrat će se u cjelini plaćenom ako osuđena osoba plati dvije trećine izrečene novčane kazne u roku određenom odlukom kojom je ta kazna izrečena

    Pozdrav, zanima me da li ovo još uvijek vrijedi za ne davanje podataka, vozilo je u vlasništvu firme.

  2. , Kizo1 je napisao:

    Pozdrav, jučer sam vozio po Selskoj u smjeru juga i na križanju sa Baruna Filipovića prošao na debelo žuto i vidio sam na Baruna Filipovića kameru koja snima u smjeru istoka. Da li ona snima i Selsku?

    Hvala

    Možda netko zna?

     

    , janko90 je napisao:

    Pozdrav

    Neki dan sam na jednom raskrižju hvatao žuto svjetlo, međutim upalilo se crveno i nisam se mogao sigurno zaustaviti jer je padala kiša i kolnik je bio mokar te sam prošao kroz raskrižje pod crvenim. Nije bilo nikoga na raskrižju u tom trenutku. Na tom raskrižju postoji kamera za detektiranje prolaska kroz crveno i prevelike brzine ali nisam siguran da li se koristi u policijske svrhe. Zanima me koliku kaznu mogu očekivati ako je dobijem. Nemam prethodnih prekršaja. 

    Hvala

     

    Ako sam dobro shvatio u prethodnim postovima od lipnja svi odgovori su da kamere po ZG ne snimaju prolazak kroz crveno, to su kamere od grada ne od policije, znači ako te policija ne zaustavi nikom ništa. Molim da netko upućen ovo potvrdi.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija