Jump to content

UserNick

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je UserNick objavio

  1. prije 1 sat , Benzin je napisao:

    Ja nemam sklopljen ugovor sa teleoperateri kod njih sam bez ugovorne obveze. Eh sada imam2 ne plaćena računa ukupni dug 430 kn 6 i 7 mjesec ja mislim. Mene samo zanima jel imaju pravo isključit meni odlazne usluge poziv internet? MIslim znam da inače imaju to pravo , ali me kontkretno zanima na temelju ta 2 računa jel imaju pravo to napravit. Ajde da imam 4,5 ne plaćenih računa, inace uredni platiša , al eto zaboravio 6 mjesec platit.Zvao ih pa su rekli da su poslali SMS poruku i opomenu za 6 mjesec. Možda jesu al meni opomena nije došla doma za 6 mjesec .

    Nažalost, mislim da će moć bilo da se radi o jednom ili pet računa. Oni već na temelju jednoga mogu poslati ovrhu, a ovisno o operateru, mogu prodati dug poznatim agencijama kao što je EOS Matrix.

    Meni se dogodilo prije 2 godine to da mi jedan račun za mobilne usluge (HT) promakao, opomene sam dobivao online (njihov portal nisam ni otvarao jer sam mislio da je sve na papiru), te su me nakon 3 mjeseca zvali iz Credit Expressa da moram podmirit račun, da ih nazovem kad mogu.

    Otkantao sam ih, zvao sam direktno HT, račun sam podmirio bez ikakvih kamata uz njihovo pojašnjenje da obično prvo zovu Credit Express koji šalje opomene, a tek onda zovu EOS Matrix u ekipu.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija