Jump to content

Belinda i Don i Iskra

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Može li nasljeđena nekretnina s više suvlasnika doći na dražbu, a da pritom jedan od suvlasnika koji ima 1/2 ne zna za dražbu? I ako može, što treba pratiti da ima informaciju o dražbi?
  2. Nakon smrti nećaka imaju li jednako nasljedno pravo teta po mami i poluteta po ocu? Teta po mami ima zajedničke roditelje s pokojnikovom majkom. To su bili baka i djed pokojnika. Poluteta po ocu ima zajedničkog oca s ocem pokojnika, ali ne majku.
  3. Ako se teta pokojnika odrekla svog djela nasljedstva kako njene kćeri mogu biti nasljednice???. Te osobe nikad u životu nisu komunicirale s pokojnikom a mislim da pokojnik za te "sestrične " niti znao da postoje. Teta pokojnika je sestra oca pokojnika koji se u ranom djetinjstvu rastavio od majke pokojnika i nije plaćao nikakve troškove dok je pokojnik bio dijete a ni kasnije u životu. Najveći dio nasljedstva pokojnik je naslijedio od svoje majke. Otac pokojnika se odrekao nasljedstva ( bio je otac samo na papiru). A donedavno nepostojeće sestrične po ocu imaju pravo na dio nasljedstva iako se njihova majka i teta pokojnika odrekla svog nasljedstva ( samo u svoje ime).Pokojnik je zadnja 3 mjeseca života ležao u bolnici,. Zbog prekinute komunikacije s očeve strane nitko ga nije posjetio u bolnici, niti došao na sprovod.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija