Jump to content

Tomob1977

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Tomob1977 objavio

  1. Jutro svima,

    nasljedio sam 1/2 stana, uknjizba je provedena, al problem je u tome sto drugi nasljednik svojata stan.

    Sve kupce kategoricko odbija jer zeli stan za sebe a pritom meni onemogucuje ulazak u isti.Oboje zivimo van Hrvatske a kljucevi su kod nje.Kako ja mogu ostvarit pravo na ulazak u stan ? Jel smijem promjenit bravu a dupli kljuc urucit njenim odvjetniku ili sta da cinim? Imam odvjetnika al on izbjegava ista poduzet po tom pitanju.

    Hvala unaprijed

     

  2. prije 1 minutu, Borbena7 je napisao:

    Neka taj netko podnese ovaj zahtjev, a kao Vaš punomoćnik. Potpišite mu punomoć sa svrhom pribavljanja ovjerene preslike Rješenja o nasljeđivanju.

    Hvala,ali to sam probao sa punomoc...traze ovjerenu punomoc sa apostillom koja se onda mora prevest itd tako da bi to trajalo tjednima...

  3. Na 13. 05. 2021. at 8:55, Borbena7 je napisao:

    Pošaljete sudu pisani i obrazloženi zahtjev u kojem navodite da imate opravdani pravni interes da Vam se dostavi ovjerena kopija, te dostavite dokaz o plaćanju sudske pristojbe u vrijednosti 100,00 kn.

    Hvala!

    Sta sa postarinom? Da potrazim na stranice HP koliko bi bila postarina do mene pa dodam iznos?

  4. prije 3 minuta, Borbena7 je napisao:

    Dostavite nadležnom Općinskom sudu zahtjev da Vam se izda ovjerena kopija predmetnog rješenja. Postupak ovisi od suda do suda, pa pogledajte na net-u.

    Hvala na brzom odgovoru! Pokusao sam vec pa mi je receno da moram osobno za vrijeme rada sa strankama podnjet taj zahtjev.Na moj upit jel bi se moglo izac u susret sa pogledom na situaciju (Covid) mi se vise nije odgovorilo...

  5. Dobar dan svima,

    Imam problem sa jednom odvjetnicom koja mi je samo dostavila kopiju rjesenja ostavinske rasprave u mejlu a original zadrzala.

    nakon sto sam doticnu vise puta kontaktirao i zatrazio original mi je prvo receno da je predmet arhivirala te da osto seli ured nemoze do njega!

    Banka nepriznaje kopiju te trazi original.Odvjetnica se oglusila na sve mejlove i pozive tako da nemogu do originala.

    Neznam sta dalje jer zivim u inozemstvu...

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija