Jump to content

evome

Korisnik
  • Broj objava

    72
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je evome objavio

  1. buda1965 je napisao:

    mislim da ti nije bitno kada ćeš ih dobiti,vremenski,već da li ćeš dobiti od onih koje vrijede (financijski)kod prodaje.

     

    e moj prijatelju ja sam dobil hotele živogočće,katastrofa,nominalna vrijednost 300 kunića a tržišna ne pitaj,tuga niti 30kn :place:

  2. ecwashere je napisao:

    Kratko i jasno pitanje: kada ja krepam kao HRVI i korisnik invalidske mirovine, da li će i kakva će imati prava moja zaposlena supruga i zaposleno dijete. Mislim da će to biti najčešća kombinacija, i tako žene duže žive od nas. Lijepi pozdrav!

    zaposleno dijete nema više nikakva prava a supruga ima pravo na mirovinu kad navrši 40god (možda je po novom 50 nisam ziher )supruga ima pravo na mirovinu uz dijete koje se školuje onda njezine godine nisu bitne može imat i 25god hoću reć onda godine nisu važne jer se gleda dijete koje školuje samo i tu ima fora da ak se dijete odškoluje prije nego ona navrši 40(50) onda gubi mirovinu koju opet dobiva s 40 (50) . :misli:
  3. nak svak radi kak misli da je najbolje za njega,ja na to gledam kao na poklon,kak je išlo prije udjela tak tak bu i poslije.a jednog dana ak kaj bude od toga (MISLIM DA BU )onda nek moji klinci imaju ak niš drugo bar bu jedno ljetovanje .nek ih čeka tih 35 udjela i dividendu sam im dal pa su imali za pizze i kino i još je nekaj ostalo :palac::-P

  4. nažalost onda roditelji pokojnog nemaju pravo jer djeca (žena)dobivaju i invalidninu a roditelji samo umanjenu i to ovisi o primanjima (mirovini) pa ako je njihova mirovina veća od cenzusa onda nemaju ni i prava nvalidninu :-( a i dionice idu djeci i supuzi poginulog :-(

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija