Jump to content

nelita

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim vas da objavite pitanja od ispitivača Kliera ili barem vaš dojam o njemu kao ispitivaču, jer ima nas koji odgovaramo kod njega u srpnju, a jako je malo informacija o njemu na legalisu. Možete mi i poslat na mail: dgm77737@yahoo.com :hvala:
  2. nelita

    Klier

    malo niže na legalisu već ima tema Klier (29.02.2008.)-pišu da je dosta dobar i ugodan ispitivač.tako sam i čula od nekih ljudi što su ga slušali, ali nitko nema pitanja. to je sve što sam dosad o njemu doznala, ako doznam još nešto napisat ću, pa i vas molim ako nešto doznate da objavite ili mi pošaljete na adresu: dgm77737@yahoo.com
  3. ne treba ti odvjetnik, možeš i sama podnijet zahtjev, samo pazi, naravno, na osnovne sastojke koje mora imat! (pred kojim sudom se vodi postupak, pod kojim brojem spisa, koliko traje postupak, tvoj zahtjev, tvoj potpis ...)
  4. To su sad dva različita postupka (jedan na općinskom, a drugi na županijskom) zato ti ovi na općinskom ne znaju reć što se događa, oni samo znaju što je s njihovim spisom! samo ti zovi županijski i pitaj! a što se tiče naknade, možeš je ti i dalje dobit ako se utvrdi da se postupak bezveze odugovlačio! nema veze i da oni završe predmet na ročistu u svibnju, ti si ovaj zahtjev podnijela prije nego je riješen, tako da isto možeš dobit naknadu! ne daj se i nadam se da ti neće trebat Vrhovni, Ustavni itd.
  5. sprema li se tko za rok u svibnju? kako ide? ja sam počela ponavljat, pa me hvata panika, jer imam osjećaj da ništa ne znam! ne znam kako da ponavljam - po zakonima (već mi se riga od njih) ili po pitanjima, pa zasad kombiniram to dvoje! nešto učim i po skriptama, ali dosta se toga promijenilo, pa treba pazit!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija