Jump to content

tulipka

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://legalis
  1. Lijepi pozz! Molim jednu informaciju.radim od 2014.na zamjeni za porodiljni. Imala sam u tom razdoblju prekid od 2,3dana. 2015.sam imala mozda jedan dan prekid.posto sam pročitala da se novcana naknada dobiva za 9mj do 2god rada ,zanima me mora li to biti bez prekida? Jer sam sad do 30.6.na zamjeni! Hvala!
  2. Pozdrav! Pred par dana u intersparu kupim bademe u vrijednosti 11,25kn. Putem kupujuci ostale stvari izvadis si i pojedem nekoliko badema. No kako zbrajajuci ostale stvari nisam imala dosta gotovine, ostavim bademe. Prolazim blagajne zaustavi me zaštitar i kaze kako moram platiti jer oni to vise ne mogu prodati. Složim se,odem s njom u njen prostor,kaze da mora uzeti podatke i zapisati. Ja platim i to je to! Vrlo mi jasno da je nepristojno i bez ikakvih izlika za učinjeno. Da li cu zbog toga imati ikakvih problema id strane policije ili supermarket? Znalo se dogoditi da sam vec probala tih grickalica ali nitko nije primjetio! Mogu li me optužiti naknadno ili bilo sta slično! Hvala!!
  3. Također vrlo sličan slučaj.Ne znam koji vrag mi je bio da sam ukrala robu u vrijednosti 300kn,al sam jedan dio platila zbog oštećenja.Trgovkinja je rekla da ako platim neće podizati tužbu,no ipak me strah. Da li ima slučajeva da ipak dignu privatnu tužbu,ako je pred policijom rečeno da neće?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija