Jump to content

kahi

Korisnik
  • Broj objava

    99
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je kahi objavio

  1. Molim Vas informaciju na koliko dana godišnjeg imam pravo nakon isteka porodiljnog?Otišla na komplikacije sredinom ožujka 2018,rodila početkom studenog 2018,a porodiljni završava isto poč. studenog 2019.Radim inače 5 dana u tjednu.U firmi ne postoji niti pravilnik o radu posto nas je manje od 20 zaposlenih.Dobivam različite informacije iz firme zato sam postavila ovdje pitanje.
  2. Poštovani, imam veliki problem.Nakon što sam dobila ovršni prijedlog od javnog bilježnika žalila sam se da je moj slučaj u zastari-dug je bio za mobitel -t mobile .Nakon godinu dana sam dobila rješenje od općinskog građanskog suda da se odbacuje moj prigovor na ovrhu jer žalba nije bila potpuna tj konkretnije da nije bila potpisana.Isto tako je navedeno u rješenje da je sud zaključkom pozvao ovršenika na dopunu prigovora temeljem čl.351.st.1.zakona o parničnom postupku te je napisano da ovršenik nije udovoljio tome. .Ja se uvijek odazvem na službene dokumente ali u nijednom trenu ja nisam zaprimila nikakvu obavijest od suda za dopunu žalbe..Navedeno je u rješenjeu da s emogu žaliti pa Vas molim za pomoć što da napravim i kako da sastavim žalbu??
  3. Pretpostavljam da ste na Ovršni prijedlog od JB podnesli prigovor na okolnosti zastare te isti niste potpisali te je zbog toga Vaš prigovor odbačen zbog navedenih okolnosti. Sada imate pravo žalbe županijskom sudu i u žalbi navedite da niste nikada zaprimili zaključak za dopunu prigovora jer da ste ga primili isto bi učinili i tražite da se utvrdi kada Vam je sud uručio zaključak, možožda je preuzeo netko od Vaših ukućana. Da ....podnijela sam prigovor na ovršni prijedlog na okolnosti zastare te nažalost nisam potpisala vlastoručnim potpisom..naime to sam sastavljala na kompu pa eto totalno sam zaboravila..nitko od moje obitelji nije zaprimio nikakvu obavijest..kako da sastavim žalbu?..strah me pošto mi je ovo zadnja šansa..nakon županijskog suda tj njihove odluke više nema žalbe...
×