Jump to content

zacko10

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Koliko sam vidio kolegica Maajda u rubrici Pitanja popisala dosta pitanja. Meni su bila ova: Uhićenje Sudac istrage- radnje suca istrage Vrste odluka u ZKP-u i način donošenja odluka -vijećanje i glasovanje Dokazno ročište Suđenje bez prisutnosti okrivljenika u redovnom i skraćenom postupku A reagirao sam jer mi je bezveze da netko zna a netko nezna unaprijed tko mu je u komisiji. Koliko god se to činilo nebitno može biti i ključno barem kod rasporeda zadnjeg ponavljanja a i priprema za stil ispitivača. Glupo mi je da sad pravosudni policajci mogu sa tim dilat. Smiješno! A ako je to toliko nebitno onda neznam zašto su kolege uopće to pitali policajce!? Naravno da je dosta bitno i da će se bolje prema tome pripremit. Tolko od mene! Sretno svima! Ja sam hvala Bogu gotov pa me ovo uopće niti ne dira ovo ali sam ipak reagirao jer se ne slažem sa time da svi nemaju iste uvjete.
  2. Mene to isto zanima!? Ja sam neki dan odgovarao i saznao sam komisiju ulaskom u dvoranu za ispitivanje. Kolko ja znam nedopušteno je to znati prije. Baš me zanima kako neki očito to znaju i prije!? Očito u ovoj državi još uvijek nismo svi isti! Sramota!
  3. Čudno! Ja dobio zakonski tekst prije par dana. Tajnica uredno dala svim kandidatima zakonski tekst.
  4. Dragi kolege! Budući da uskoro počinjem sa učenjem molio bih da mi se netko smiluje i pošalje najnovije skripte na adresu zackopacko10@gmail.com Unaprijed hvala i svima sretno na ispitu!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija