Jump to content

Lena7

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da li se to potrazivanje iz ugovora moze traziti u obliku donacije prema toj udruzi (iako smatram da ne jer je donacija dobrovoljna i ne zahtijeva protucinidbu)? I gdje bi mogla provjeriti da li ta udruga stvarno mozda ima preuzeta prava i obveze tog brisanog trg drustva?
  2. Zanima me ako je sklopljen ugovor izmedu fizicke osobe i pravne osobe u ovom slucaju trgovackog drustva, te je nakon odredenog vremena drustvo brisano iz sudskog registra, da li drustvo moze i dalje nakon toga traziti od stranke naplatu potrazivanja? I da li prava i obveze mogu se prenijeti na novosnovanu udrugu od strane istih ljudi koji su osnovali to isto trgovacko drustvo koje je u meduvremenu obrisano, te preko nje traziti naplatu potrazivanja od stranaka na temelju ugovora sklopljenog izmedu brisanog trgovackog drustva i fizicke osobe u ovom slucaju stranke od koje se potrazuje?
  3. Da li moj doktor opce prakse ima meni naplatiti lijecnicku potvrdu za useljenje u studentski dom i kako je moguce da i ako je to propisano od ministarstva ne pridrzavaju se svi toga te ima lijecnika koji i ne naplacuju?
  4. Može li biti kakvih problema oko osiguranja i isplate stete jer je krivac bio pod utjecajem alkohola?
  5. Dobra vecer Imala sam prometnu nesrecu u kojoj ja nisam krivac ,naime covjek u alkoholiziranom stanju (izmjerenih 1.83 promila) je udario u stražnji dio mojeg auta na kojem je nastala manja materijalna šteta dok sam čekala na raskrižju za vrijeme dok je bilo uključeno crveno svjetlo. Policija je došla ,obavila zapisnik i receno mi je da sutra odem u osiguravajucu kucu u kojoj je automobil osiguran da se procijeni ucinjena šteta. Zanima me daljnji postupak,hocu li dobiti poziv na prekršajni sud,čovjek je pred policijom priznao da je kriv iako je bio u alkoholiziranom stanju,kako ide postupak oko isplate štete kod osiguranja? Unaprijed zahvaljujem
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija