Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

ChosenOne

Korisnik
 • Broj objava

  34
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Promjena stalne adrese

  Pozdrav svima, Imam stalnu adresu u Rijeci, s time osobna i vozacka glase na tu adresu, selim se za stalno u Njemacku, treba li tamo u ambasadi mijenjati vozacku dozvolu zbog promjene stalne adrese? Unaprijed hvala.
 2. Vozacka dozvola

  Hvala!
 3. Vozacka dozvola

  Pozdrav. Da li je moguce napraviti i podignuti vozacku dozvolu u gradu u kojem nemamo boravak niti prebivaliste? Konkretnije, prebivaliste je u Rijeci, boravak nije prijavljen. Nalazim se u Zadru, mogu li vozacku raditi i podignuti u policiji u Zadru?
 4. Promjena boravista

  Hvala vam puno!!
 5. Promjena boravista

  Pozdrav, Prijavila sam privremeni boravak prije 2 godine u Rijeci na duljinu 5 godinam tako pise na papiru. Sada od 11. Mjeseca prosle god zivim sa zarucnikom u Splitu, i dalje je ta adresa u Ri, da li je postojao neki rok kada sam trebala da promijenim boravak u St i hocu li imati sad nekih sankcija jer sam se to sad sjetila da se prijavim kao podstanar?
 6. Otkaz bivse supruge - uvjetna kazna

  Radno mjesto u drzavnoj geodeskoj upravi a kazneno djelo nasilje u obitelji i kazna se dobila 2 godine uvjetno
 7. Da li je moguce ukoliko osoba radi u drzavnoj firmi i dobila je uvjetnu kaznu na sudu za nasilje u obitelji da li moze i dalje ostati nastaviti raditi u istoj firmi, radi u Zg, a bivsa je supruga? Hvala
 8. Pozdrav, ne znam da li pokrecem temu u ispravnom odjeljenju, ali nadam se da ce netko imat odgovor, ukoliko smo zavrsili studij izvan HR, a drzavljani smo HR, te zelimo sljedece godine da nastavimo master studij u HR, da li je moguce prijaviti se na biro godinu dana dok pauziramo kako bi dobili zdravstveno osiguranje? Hvala vam
 9. Postovani, Imate li informaciju o priznavanju diplome magistra psihologije stecenoj u Tuzli po ciklusu 4+1 u rep.Hrvatskoj ukoliko posjedujemo hrv drzavljanstvo i ostale dokumente? Da li se diploma priznaje kada prode proces nostrifikacije i da li je potrebno polagati sta dodatno? Hvala Vam
×