Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

NPanthera

Korisnik
 • Broj objava

  2
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. KLEVETA, BLAĆENJE NA INTERNETU

  Za prijašnja saznanja postoji dokaz u prepiskama, a sada sam saznala osobno, tj uz dojavu prijateljice i pratila..osoba me u grupi proziva i iznosi neistine,ismijava, vrijeđa i sramoti..a iz koje sam izbačena zbog toga jer je administrator prijatelj sa dotičnim, podržao napade na mene, u smislu prikazivanje mene i moje djelatnosti kao neistinito i kao muljanje, iako to nije tako. Sa objavama je pokušano nametnuti članovima da se bavim prodajom robe koja nije moja, nije zdrava za njihovu djecu i slično, s obzirom da sam vlasnik OPGa, pokušavam svoje proizvode ponuditi i putem društvenih mreža, pa sam na neki način istome i konkurencija iako isti nema ništa registrirano. Ima još pojedinosti koje ne bih rado iznosila javno. Uglavnom s obzirom da isti nastavlja sa čestim objavama , a koje mi možda i promaknu i čine štetu, želim tome stati na kraj pa me zanima dali u te dokaze mogu priložiti i one od prije 8mj? Također bih tužila i administratora jer me nije zaštitio od linča, već ga je i podržao iako pravila grupe su drugačije navedena i po tome ih krše isti
 2. KLEVETA, BLAĆENJE NA INTERNETU

  Pozz, molim savjet.. već skoro godinu dana trpim klevetanje, blaćenje,vrijeđanje,linč od strane jedne osobe a koja svako malo piše neistinite objave na FB u kojima me proziva sa izmišljenim činjenicama na što se nastavlja linč i zgražanje onih koji sudjeluju u komentiranju a između ostaloga čini mi štetu u poslovnoj djelatnosti. Htijela sam tužiti, no saznala sam da je prošao rok od saznanja, pa sam se pomirila sa tim, no nakon nekog vremena stvar se ponavlja i sada sam u pripremi materijala za podizanjem tužbe. Zanima me, mogu li u tužbeni prijedlog sada staviti stara saznanja, koja su zapravo začetak opsesivnog maltretiranja ili samo ono što imam od zadnjeg saznanja? Priznaju li se poruke iz Inboxa i SMSova na sudu? Također me zanima, mogu li takvo maltretiranje prijaviti Policiji? Mogu li tužiti i Admina koji nije ništa poduzeo protiv takovih radnji već se prijateljski slaže sa svime napisanim?
×