Jump to content

Mario Peros

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala vam obojici na pomoći,i da naravno da sam shvatio da pravi način
  2. Prva solucija je idealna to smo utvrdili,ali moguće da dođe do komplikacija i zato je dobro imati i drugu opciju.Mislim da nisam dobro pojasnio drugu ideju.Moj djed ostavlja svoju polovicu nasljedstva mojem ocu ali tek nakon svoje smrti.I zatim za godinu dvije moj otac se odrekne svoje nekretnine u moju korist.Dali je to uopce moguce ako on ima porezni dug.
  3. i jos imam jedno pitanje uz to.Dali je moguće da moj djed prepiše polovicu nasljedstva na mog oca i da on onda odham za par dana se odrekne svojeg nasljedstva u moju korist? dali i dalje sve vrijedi što se tiče izbjegavanja plaćanja njegovog poreznog duga?
  4. ima,plan bi trebao biti takav pošto je kuća podjeljena u dva kompleksa.Da brat od mog tate dobije jedan dio ,a ja umjesto mog tate taj drugi dio.Po mojoj nekoj logici tu nebi trebalo biti problema.Ili se varam?!
  5. Imam jedno pitanje.imam situaciju u kojoj moji roditelji imaju porezni dug vec polako razmisljam što će biti kasnije ne želim se dovesti u neku nemilu situaciju sa 22 godine ni kriv ni dužan.Shvatio sam da ako ne prihvatim nasljedstvo da nisam dužan ništa plaćati.Samo me zanima jedna "caka".Roditelji od moga Oca su još živi i imaju svoju kuću pošto sam ja punoljetan dali postoji mogućnost da svoju kuću nakon smrti oporukom prebace na mene.I hipotetski nakon smrti mojih roditelja ja se odreknem njihovog nasljedstva odnosno njihovog stana.Dali ja zadrzavam kuću od tatinih roditelja unatoč tome što sam se odrekao njihovog nasljedstva.Evo ako znate odgovor bio bih vam zahvalan da mi odgovorite.Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija