Jump to content

mmaatt

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Postovani, kod staroog poslodavca radio sam 1 godinu i dva mjeseca , uz sporazum prethodnog i sadasnjeg novog poslodavca uz dakle dva potpisa presao sam raditi kod novog sadasanjeg poslodavca. Kod starog poslodavca ostalo mi je 10-ak dana go pa me zanima dal se ti preoatali dani prenose ili se moraju isplatit.Hvala!
  2. PA vodopravna inspekcija također izlazi na teren kada su u pitanju septičke jame , tako je barem bilo što se kaže do jučer. Prema navodima redara oni ne mogu utvrditi dali septička jama pušta ili ne pušta. Jedino moogu utvrditi dali se nalazi na javnoj površini. Tragično je što svi od sebe miču sve, nitko nije za ništa. Hvala na informacijama . ! Ugodan dan !
  3. Došli su predstavnici komunalnog redarstva, susjeda nije bilo, te sam samo ja potpisao zapisnik. Dogovoreno je da izađe na teren ovlašteni geodeta kako bi se točno izmjerilo gdje se nalazi septička , te će se nakon toga poduzimati daljnji koraci, pretpostavljam da je to obavijest vodopravnoj inspekciji,,,???
  4. Ako tko može pomoć, ispod moje kuće i susjedne kuće na javnoj površini susjed je napravio prije nekoliko godina septičku jamu. Prijavio sam sve komunalnom redarstvu pa me zanima koje su njihove ovlasti ,te ima li potrebe o svemu obavijestiti sanitarnu inspeokeciju ? Također prilikom razgovora sa redarima dali su mi naslutiti da će vjerojatno izdati rješenje o uklanjanju , al budući da je susjedodsutan ,neće biti nazočan očevidu ima li koji brži i efikasniji način ngo da se čekaju rokovi očitovanja na zapisnik pa rokovi za provedbu rješenja...??
  5. Poštovani, novce sa biroa sam dobio za mjesec i pol dana odjednom, te sam počeo radit na neodređeno15 dana nakon isplate.. Zanima me dali cu dobit isplatu i za ovih 15 dana koje sam proveo na bioru do trenutka stalnog zaposlenja ?
  6. Vi ste meni pomogli I potvrdili moje mišljenje, a dalje ćemo vidit
  7. Hvala Vam što ste potvrdili moje pretpostavke ,ko što rekoh jedino mi je bitno da znam da se meni može ugovor produžit ili sklopit novi ugovor pa ćemo dalje vidit !
  8. Mali čovjek bio si u pravu ima kandidata jednog svog!!!,,Al meni je bitno da sam 100% siguran kad dode do sastanka izmedu mene,doticne i poslodavca da sam ja 10000% siguran da ne postoji zakonska prepreka da se meni isti ugovor produzi (aneksom) ili da se sklopi novi ugovor na odredeno vrijeme (normalno malo izmjenjen u odnosu na ovaj koji je sad trenutno sklopljen na temelju natječaja na 4 mj tj oni su donesli "rješenje o rasporedu na određeno mjesto radi privremenog povećanja opsega poslova". Želim imat argumente koji ce pobit to njezino da se ne može!! MIlane normalno da se ne može prisilit ,al nažalost u ovoj državi tak ose puno bolje prođe.. Al kao što rekog argumentima ću ja nju pobit pa nek ona obrazlaže što i kako se ne može i tko ima kakve podle namjere! Ažurirano Usput dotična pravnica i je pročelnica jednog odjela i na moju žalost baš je ona određena za radne odnose...
  9. MIlane pročitao sam ja to al očito dotična pravnica shvaća te članke na drugi način jel kao sto kaze "mali čovjek" ne vidim razloga da se ne moze potpisat novi ugovor ili produzit postojeci aneksom.
  10. Poslodavac je odlučio da mu treba ali osoba koja se bavi pravnim poslovima(pravnica) kaže da se ne moze produzit postojeci ugovor niti potpisat novi ugovor( o tome koliko je ona pravnica dalo bi se ) zato sam se I javio tu!!
  11. Poštovani, 13.07.16 primljen sam na temelju natječaja na radno mjesto referenta na određeno vrijeme od 4 mjeseca zbog privremenog povećanja opsega posla. Kako mi ugovor istječe sada 13.11.16 zanima me dal je moguće produženje istog ugovora(meni je rečeno da nije al mislim da to nije točno tj poprilično sam siguran al mi treba I pravna osnova za to ). Nadalje I dalje postoji povečani opseg poslova kako na ovom radnom mjestu di sam ja primljen tako I na drugom radnom mjestu u sklopu istog odjela koje je upražnjeno jer je djelatnik koji je radio na tom radnom mjestu prije nekog vremena dobio otkaz.. Kako sam I gore iznad naveo zanima me jel moguće produženje ugovora ili pak sklapanje novog ugovora bez natječaja pošto sam ja već"unutra"... Hvala!
  12. Koliko ja znam neko ne pisano pravilo je da bude ispit nekih mjesec dana nakon prijave,,,Al opet ovisi koliko je kandidata....
  13. Hahaha, tnx ljudi... živi i zdravi bili !!
  14. BONITA, Hvala ti ,, I mislio sam tako o svakom pitanju ono NAJNAJBITNIJE bolje znat o svemu pomalo nego nešto sve znat a nešto ništa VASKA, Ne znam još ni što mi dođe pod posebni dio,a i taj posebni je proforme tako da laganini čim saznam javim ti
  15. PA to i mene zanima jel ima koji propis da to regulira ili zakon u kojem jasno stoji kak ose mjeri put? I dal netko "drugi" ima pravo meni određivat kojim putem moram ić ako mi taj isti put nije pristupačan iz više okolnosti,,,U svakom slučaju hvala na odgovoru
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija